Reality 26. januar 2016

Lægerne har ledt forgæves to gange: Sexlegetøj er blevet væk oppe i Danni Sigen

Lægerne scanner nu kendis-frisøren Danni Sigen i et tredje forsøg på at finde vibrerende æg
(Foto: Mikael Rieck)

Kendis-frisøren Danni Sigen havde et meget bizart uheld, da der i aftes blev afviklet Reality Awards 2016 i Cirkusbygningen.

Han var - lige som sidste år - ledsaget af pornoskuespilleren Nicole Brøggler og havde et vibrerende æg oppe i anus.

Sidste år havde en nøgen og bodypaintet Brøggler en butt-plug oppe i røven, og i år var det altså Dannis tur.

Nicole havde magten over fjernbetjeningen til ægget oppe i Dannis numse, og når det vibrerer, 'føles det, som om, jeg skal lægge en kæmpe lort', sagde Danni Sigen, da han var på scenen.

Men kort efter gik det galt, da han skulle have ægget ud af numsen.

Snoren knækkede, og Danni kunne ikke selv få ægget ud og kastede sig ind i en taxa og tog på skadestuen på Bispebjerg Hospital.

SE og HØR talte med den uheldige frisør tirsdag formiddag, hvor der stadig ikke var fundet en løsning på hans presserende problem.

- Jeg blev tilset af en meget ung mandlig læge i aftes, og han prøvede at få ægget ud med noget, der mindede om en madpincet. Men han kunne ikke få fat på det, og jeg blev indlagt og lagt i en seng, hvor jeg lå og ventede det meste af natten, siger Danni Sigen til SE og HØR.

Klokken otte i morges blev han lagt i fuld narkose for at gennemgå en kikkertundersøgelse.

- Men det hjalp heller ikke. De kunne ikke finde ægget. Jeg er helt vildt tørstig, fordi jeg har fastet, men jeg er stadig ved godt mod. Jeg kan vel kun aspirere til mindst seks Reality Awards næste år, siger Danni Sigen til SE og HØR.

- Jeg fortryder ikke mit og Nicoles stunt med ægget, men jeg er lidt ærgerlig over, at snoren knækkede, siger Danni.

Ved 13-tiden i dag skal han scannes som et foreløbig sidste forsøg på at finde det bortkomne sexlegetøj.

- Lægerne siger, at der er tre muligheder. 1) Jeg har været så fuld, at ægget er røget ud, uden at jeg mærkede det. 2) Ægget sidder oppe i tarmen men så tilpas langt nede, at jeg selv burde kunne presse det ud. 3) Det værste alternativ. Ægget har sat sig så godt fast så langt oppe, at jeg skal gennem en meget stor operation, siger Danni Sigen til SE og HØR.

Sponsoreret indhold