Udlodder ’buttplug til jul’: Er Danni Sigen gået over stregen denne gang?

Danni Sigen udlodder nu sexlegetøj. Her ses han sammen med Christina Hedegaard (Foto: Kaspar Wenstrup)

Danni Sigen udlodder nu sexlegetøj. Her ses han sammen med Christina Hedegaard (Foto: Kaspar Wenstrup)

Kaspar Wenstrup

Han bruger det meste af sin dag på at klippe kendte og ikke-kendte i sin salon på Amager. Men nu har kendisfrisøren Danni Sigen også fundet tid til en anden hobby: Nemlig at udlodde gaver i konkurrencer.

Det er dog hverken hårbørster eller shampoo, som frisøren udlodder til en heldig vinder. Næh, det er såmænd intet ringere end en buttplug og en bøtte Fairy Dust, så den heldige vinder kan holde ”sin helt egen Buttplug Christmas”, som han skriver i sin konkurrence på sin Facebook-side.

Lige nu er Danni Sigens frisørvindue tilmed plastret til med buttplugs magen til den, som den heldige vinder får fingre i.

 

Danni Sigen fortæller, at han glæder sig til at udtrække den heldige vinder den første søndag i advent, men at der ellers ikke har været de store overvejelser omkring, hvorfor præmien skulle være en buttplug.

- Jeg ønsker ikke at opnå noget, men ærligt det ligner jo juletræer, siger Danni Sigen til SE og HØR og tilføjer, at han ikke er i tvivl om, at folk vil tage godt imod udstillingen og konkurrenen:

- Den er jo mega pæn, og i øvrigt får man jo kun ondt i røven hvis man sætter sig på dem, lyder det fra kendisfrisøren.

Hvis du er én af dem, der gerne vil vinde en Crystal Massager buttplug og en bøtte Fairy Dust, kan du deltage her på Danni Sigens Facebook-side.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close