Reality10. september 2015

"Ninja Warrior": Se Pelle Hvenegaard prøve den vilde bane

Pelle Hvenegaard og Kian Fonoudi har selv prøvet "Ninja Warrior"-banen. Vi kan godt afsløre, at de ikke når helt til finalen. Se selv med her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nw_dk_dm044.jpg
 Dan Mariegaard

I aften klokken 20.00 kan du se endnu en omgang modige ninja-apiranter tage kampen op med verdens vildeste forhindringsbane, når "Danmarks Ninja Warrior" ruller over skærmen på Kanal 5.

Pelle Hvenegaard, der sammen med fodboldreporteren Kian Fonoudi er kommentator på programmet, har længe drømt om at prøve kræfter med den berygtede bane.

- Jeg ville rigtig gerne selv prøve banen. Men jeg synes, det er så sjovt at lave det her program, at jeg simpelthen ville rive mig selv midt over, hvis jeg ikke kunne stå og præsentere det, fordi jeg havde fået hjernerystelse eller brækket et ben, sagde Pelle Hvenegaard til SE og HØR, da han var i gang med optagelserne til det store game show.

Men da optagelserne var i kassen, og viste Pelle sammen med makkeren Kian, at han ikke havde det hele i munden. Mens programmets kvindelige vært Christiane Schaumburg-Müller blev på jorden og klappede og hujede, kastede de to kække fyre sig over den store udfordring. Hvordan det gik, kan du se i videoerne herunder. Vi tør godt afsløre, at de to friske vovehalse nok ikke har den store fremtid som ninjaer.

Sponsoreret indhold