Pelle Hvenegaard: Besat af sex

Pelle Hvenegaard er helt tosset med sex

Pelle Hvenegaard er helt tosset med sex

Foto: Michael Medgyesi

33-årige Pelle Hvenegaard er ikke ligefrem den generte type. Han er ikke bleg for at tale om sit sexliv og indrømmer gerne, at han er den eksperimenterende type.Han har blandt andet overvejet at gå i swingerklub.

- Ja, det kunne jeg sikkert godt finde på, men så skulle det fandeme også være kvalitet. Jeg gider ikke sådan noget snuske noget. Jeg kunne godt tænke mig at prøve sådan et lækkert, dekadent maskebal, hvor der er sex i luften, afslører TV-værten i Ekstra Bladet.

Men det er ikke kun i swingerklubber, at Pelle Hvenegaard kræver kvalitet. Det samme gælder i dobbeltsengen, for for den 33-årige ungkarl er det ikke kvantiteten men kvaliteten af kvinder, der tæller. Selv om han gerne indrømmer, at han har prøvet en del kvinde og lidt af hvert.

- Ja, sex betyder ekstremt meget for mig, både i og uden for forhold. Jeg har da taget nogle fantastiske rejser på den konto. Jeg har prøvet meget af, man kan koge det ned til at sige, at jeg er meget opdagelsessyg. Jeg er nysgerrig ad helvede til, indrømmer Pelle i Ekstra Bladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close