Se klippet: Her bliver vinderne af "Paradise Hotel" kåret

Foto: TV3

Så blev det endelig afgørelsens time på "Paradise Hotel", og traditionen tro var det "Paradise"-juryen, der fik det allersidste ord i kåringen af vinderne.

Sarah, Jonass, Teitur og Anne var således helt uden indflydelse, og det var juryen - bestående af Camilla, Sami, Louise, Thomas, Kasper, Nicolai og Klara - der skulle afgøre, hvem de fandt mest værdige til at vinde "Paradise Hotel". 

Beslutningen skulle træffes, og juryen skulle indfinde sig bag det par, de fandt mest værdige som vindere af "Paradise Hotel". 

De glade vindere Teitur og Anne (foto: TV3)

Camilla starter med at stille sig bag Sarah og Jonass, hvilket giver fin mening, idet Camilla har spillet sammen med de to igennem hele sæsonen - som Jonass' partner og som Sarahs bedste veninde.

Så er det Klaras tur, der fortæller, at dert har været et svært valg. Alligevel vælger hun at stille sig bag Teitur og Anne. Og dét er Anne glad for. 

Det bliver spændende, da Kasper skal vælge. Han har nemlig ikke rigtig spillet sammen med nogle af de to finalepar. Han ender dog med at vælge Teitur og Anne, fordi han mener, at de to har spillet spillet bedst (han røg i øvrigt også ud, fordi han blev snydt af Anne). 

Efter Kasper er det Samis tur til at beslutte sig, hvem han finder mest værdig. Her melder Sarah ud, at hun bliver skuffet, hvis ikke han støtter hende. Og det bliver hun så, for Sami vælger Anne og Teitur. Og det gør han, fordi han har været fan af Annes spillestil. 

Så tæt på - men alligevel så langt fra. Sarah og Jonass vandt ikke "Paradise" (foto: TV3) 

Og så står den pludselig 3-1 til Teitur og Anne. Og hvis Thomas vælger Teitur og Anne, så er det de to, der løber med sejren. 

Men Thomas vælger Jonass og Sarah. Hvilket giver god mening, fordi han har spillet sammen med Sarah - og Jonass var hans bedste ven, mens han var inde på hotellet. 

Så kommer Louise ned. Og det bliver spændende, hvem hun vælger. Hun vælger Sarah og Jonass til stor overraskelse for Anne. Og så er den uafgjort! 

Dermed bliver Nicolai afgørende. Og den kan gå begge veje! 

Men Nicolai vælger Teitur og Anne. Og det gør han, fordi det er de to, han mener, har spillet spillet bedst. Og selvom Nicolai ikke ser synderligt glad ud, så betyder det altså, at Anne og Teitur er vinderne. 

Se det dramatiske klip herunder: 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close