Efter tragedien: Her er Fies første opslag

Fie Laursen afslører dagen før Paradise Hotel-premieren, at hendes kæreste, Frederik Valeur, er med på hotellet i Mexico.

Fie Laursen afslører dagen før Paradise Hotel-premieren, at hendes kæreste, Frederik Valeur, er med på hotellet i Mexico.

(Foto: Thomas Laursen)

For 12 dage siden sendte Fie Laursen et afskedsbrev ud til sine følgere på Instagram. Kort tid efter fandt hendes far og bror hende bevidstløs på en bænk i Nordsjælland.

Fies far, Eddie Laursen, har tidligere fortalt til SE og HØR, at realitystjernen blev indlagt på et psykiatrisk hospital til behandling.

Nu sætter Fie for første gang ord på den ulykke, der ramte hende i et opslag på Instagram (se opslaget i bunden af artiklen).

- Jeg har ikke fundet de rette ord endnu, for jeg er stadig ikke helt klar over hvordan pigen på billedet blev til pigen, der kunne finde på sådan noget, skriver hun på Instagram til et billede, hvor man kan se Fie i en meget ung alder.

Eddie Laursen har tidligere fortalt til SE og HØR, at det var personalet på hospitalet, som havde givet hende lov til at bruge sin Ipad og computer igen.

Opfordring til sine følgere

Med over 300.000 følgere er Fie Laursen en af Danmarks største influencere. Nu sender hun en besked til dem, som måske har gået med de samme mørke tanker, som hun selv har haft.

- Jeg er oprigtigt ked af at have bekymret eller såret folk - da smerten fyldte mest, tænkte jeg kun på mig selv. Meningen med livet vil jeg nu finde i et liv, som jeg har tænkt mig at fylde med kompromisløs passion og positivitet. 

Artiklen forsætter under billedet.

Hun vil ikke have, at hendes fans skal havne i samme situation som hende selv.

- Jeg vil opfordre mine følgere til at søge hjælp, hvis tankerne bliver mørke. Det skal ikke være tabu at have ondt indeni, skriver Fie Laursen.

Får hjælp

Netop det at søge hjælp, ligger kendis-blogger nært. For selvom hun selv kom helt udover kanten, kan hun berette, at hun er et bedre sted nu.

- Jeg får nu den rette support, så jeg kan komme godt ud på den anden side. Det er mit eneste og vigtigste mål og der mit fokus kommer til at være det næste stykke tid, lyder det i opslaget.

Fie fortæller ikke mere om, hvor lang tid hun skal være indlagt. Men man kunne i går se på Fies brors, Boris, Instagram-profil et billede, hvor de var ude at køre i bil sammen.

Opslaget har i skrivende stund allerede fået over 15.000 likes. Samtidig har Fie slettet det billede på sin konto, som viste hvor hun sendte sit selvmordsbrev fra.

Hvis du har tanker om selvmord eller er i krise, skal du ikke gå med dem alene.

Du kan kontakte livslinjens telefonrådgivning på 70 20 21 21 fra 11.00-04.00 alle ugens dage.

Psykiatrifonden har også en personlig rådgivning – ring på 39 25 25 25.

Brug for en pause i hverdagen? Køb et abonnement på SE og HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close