Reality19. april 2023

Se fotoet: Tina Vilbrand hylder Sidney Lee med særlig tatovering

Tina Vilbrand har endelig fået foreviget sin ven og realitykollega Sidney Lee med et blækportræt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Til Reality Awards i januar fulgtes Tina Vilbrand med Sidneys ekskæreste Mary-Ann Holm. De to var "klædt ud" som den afdøde realitylegende.
 Video: Kaspar Wenstrup

Der er ingen tvivl om, at Sidney Lee, der 16. maj sidste år gik bort i en alder af blot 43 år, er voldsomt savnet af sin gode ven Tina Vilbrand:

– Jeg savner ham helt sindssygt, og jeg synes stadig, det er tragisk. Jeg er igen bare glad for, at det ikke var noget mere alvorligt, lød det fra den tidligere “Robinson Ekspeditionen”-deltager til SE og HØR for få dage siden.

I samme forbindelse afslørede Tina også, at hun havde planer om at få en helt særlig tatovering med Sidneys navn i farverne rød og blå på den ene balle.

Men da hun tirsdag sad hos tatovøren, blev der pludselig vendt op og ned på det hele:

– Sidste år fik jeg lavet Kaptajn Klo (karakter fra eventyret om Peter Pan, red.), som holder mit øje – som et symbol. Og jeg ville gerne have lavet noget Peter Pan-tema – jeg har også fået lavet klokkeblomst og en piratdame. Og så havde vi snakket om, at vi skulle have lavet en pinup af Peter Pan, fortæller Tina Vilbrand om sit tatoveringsprojekt til SE og HØR.

En hyldest til Sidney Lee ved dette års Reality Awards fik i den grad tårerne til at presse sig på hos Susan K. (tv) og Tina Vilbrand.
En hyldest til Sidney Lee ved dette års Reality Awards fik i den grad tårerne til at presse sig på hos Susan K. (tv) og Tina Vilbrand.
 Foto: Lars H. Laursen

– Men så slog det mig, at han skulle have bandana på. Og så spurgte tatovøren, om vi ikke skulle lave et portræt, lyder det videre fra Tina, der således har fået et Peter Pan-agtigt portræt af Sidney Lee på sit ene lår.

Under portrættet står teksten “Never grow up” skrevet. Og det er der en helt særlig årsag til:

– “Never grow up” har også altid været mit eget motto. Vi har jo lidt haft den samme stil. I stedet for voksenlivet, så lad os fyre den af og være unge, forklarer Tina og uddyber, hvorfor placeringen af tatoveringen alligevel ikke skulle være på bagdelen.

– Min idé er at få lavet det hele som et Peter Pan-tema på begge mine lår. Og det giver jo god mening, at Sidney skal ind over. Han skal ikke have en plads på min røv – han skal have noget specielt. Han var noget specielt, så det fortjener han, lyder det fra Tina, der således nu har sin gode ven og hele Danmarks realityikon tatoveret på låret.

Tina Vilbrand fortæller videre, at hun ikke har planer om andre Sidney-tatoveringer. Hun er til gengæld sikker på, at hendes nu afdøde ven ville have været vild med det eventyrlige Peter Pan-tema, hun har planer om.

Se Tina Vilbrands portræt af Sidney Lee nedenfor.

Det er denne Peter Pan-inspirerede tatovering af Sidney Lee, der nu pryder Tina Vilbrands ene lår.
Det er denne Peter Pan-inspirerede tatovering af Sidney Lee, der nu pryder Tina Vilbrands ene lår.
 Foto: Privat

Sponsoreret indhold