Reality11. april 2023

Tina Vilbrand skal have Sidney Lee tatoveret: - Jeg savner ham helt sindssygt

Den nye TV 2-dokumentar om Sidney Lee får minderne til at buldre frem hos hans efterladte venner og familie. Det kan Tina Vilbrand skrive under på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Til Reality Awards i januar fulgtes Tina Vilbrand med Sidneys ekskæreste Mary-Ann Holm. De to var "klædt ud" som den afdøde reality-legende.
 Video: Kaspar Wenstrup

De har hældt et hav af "Son of a Bitch" og whisy/cola-drinks i hovedet sammen, men det sluttede den 16. maj sidste år, da Sidney Lee gik bort alt for tidligt i en alder af bare 43 år.

Og der går ikke en dag, hvor reality-kollegaen og Sidneys tætte ven Tina Vilbrand ikke tænker på sin farverige og festlige kammerat.

Selv har hun dog ikke fået set de to første afsnit af dokumentaren "Sidney", som kan ses på TV 2 Play.

- Jeg har ikke fået den set endnu. Jeg gemmer den lidt. Jeg kan mærke, at når de ting popper op, så bliver jeg ramt inden, forklarer Tina til SE og HØR.

- Jeg savner ham helt sindssygt, og jeg synes stadig, det er tragisk. Jeg er igen bare glad for, at det ikke var noget mere alvorligt.

Tina Vilbrand
Vi kender især Tina Vilbrand fra "Robinson Ekspeditionen", hvor hun var med i både 2011 og 2016.
 Foto: Peter Grosen

Selv om Tina endnu ikke har set dokumentaren, så har hun set et par klip, hvor produktionen bag har genskabt Sidneys stemme med kunstig intelligens.

- Det var dejligt at høre hans stemme igen. Han har jo gjort et kæmpe indtryk, og det skal blive ved med at være der. Jeg bliver bare mere og mere fan af ham, siger hun og uddyber, at hun ikke er glad for tanken om, at den her dokumentar skal sætte et punktum for Sidney Lee:

- Spørgsmålet er, om man har lyst til at sætte det punktum. Jeg snakker relativt meget med Mary-Ann, og jeg kan godt mærke, at det er et svært emne. Det er egentligt rart, at det løber lidt rundt om, og at det ikke stopper.

For Tina er slet ikke færdig med at huske Sidney.

Sidney Lee
Sidney Lee døde den 16. maj 2022 i sine forældres lejlighed i København. Han blev 43 år gammel og nåede at deltage i mere end 20 tv-programmer i sit alt for korte liv.
 Foto: Kaspar Wenstrup

- Den 18. april skal jeg ned og tusses. Der skal Sidneys navn på min røv. Det er jo en stor, stor fejl, at han ikke er der endnu, griner Tina.

Selv om placeringen på "Robinson"-legendens bagende måske ikke lyder særlig hæderligt, så er det faktisk en stor ting.

For på ballerne har Tina nemlig flere reality-kollegaers navne tatoveret. Og Sidney kommer selvfølgelig til at få en helt særlig plads.

Det bliver lige omkring det store Reality Awards-logo, som allerede pryder Tinas popo. Og i Sidneys ånd bliver hans navn lavet i rød og blå - ligesom stydstatsflaget.

Sponsoreret indhold