Reality27. marts 2023

Se fotoet: Christel Trubka flasher vild halstatovering

Noget tyder på, at det var en ganske spontan beslutning, da Christel Trubka forleden fik sig en tatovering på halsen
Det der med tatoveringer er ikke helt fremmed for Christel.
Det der med tatoveringer er ikke helt fremmed for Christel.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er ikke, fordi en tur hos tatovøren er helt ukendt for realitykendissen Christal Trubka, hvis krop er udsmykket med blæk på både arme, ben og mave.

Men nu har hun således fået endnu en tatoveringen til samlingen – henover halsen står nu teksten “HONEY” skrevet.

Og umiddelbart var det ikke lige en halstatovering, der var planen.

Til SE og HØR fortæller den tidligere “Ex on the Beach”-deltager nemlig, at hun i virkeligheden havde en helt anden aftale hos tatovøren – men at hun ombestemte sig.

Og realtypersonligheden har da således heller ikke gjort sig de helt store tanker om hverken selve “HONEY”-tatoveringen eller dens placering:

– Jeg har set andre have tekster eller andet på halsen, og jeg tænkte, at sådan en bette tekst der, det ville være pænt – så ingen dybere tanker bag selve ordet eller andet, fortæller Christel til SE og HØR og uddyber, at hun trods bedøvelsescreme godt kunne mærke, at tatoveringen på halsen føltes mere smertefuld sammenlignet med andre steder på kroppen.

Lige nu står Christel Trubkas liv dog på andet end halstatoveringer.

Det er nemlig ikke mange uger siden, at hun kunne afsløre, at hun havde oprettet sig en profil på det sociale medie True Followrs.

Mediet kan muligvis give associationer til nøgenmediet OnlyFans, men Christel understreger, at det således IKKE er en pornoside:

– Jeg kan godt forstå, at det bliver hørt som OnlyFans, men det skal ikke sammenlignes med OnlyFans. Det skal sammenlignes med, at vi er nogle influencere, som lægger rigtig meget arbejde i vores content, og det i sig selv burde være bedre betalt. Der er meget content, der burde betales for, forklarede hun til SE og HØR i begyndelsen af marts.

Sponsoreret indhold