Reality 8. april 2021

Se det vanvittige klip: Her serverer Philip May tre anretninger af Simones moderkage

Det lykkedes ”Paradise”-veteranen at indtage sin kærestes moderkage – præcis som han lovede. Se det fuldstændigt sindssyge klip her i artiklen, men pas på… Det er ikke for sarte seere
Foto: Kaspar Wenstrup

Realitystjerne og nybagt far, Philip May, er ikke bange af sig.

Med sit vanlige høje humør inviterer han i det splinternye afsnit af ”Philip May og Simone” på Discovery+ til kombineret moderkage- og melodigrandprix-fejring.

Og menuen er simpel:

Simones moderkage på tre forskellige måder.

- Det ser faktisk lækkert nok ud. Det er mørt, lyder det optimistisk fra humørbomben Philip May, der er gået i køkkenet for at forberede den ene af retterne, moderkage-kanapé.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stuen er pyntet op som var det nytårsaften, og gæsterne er (naturligvis) spændte på serveringerne.

Dog må den oprindelige ejermand af organet springe diskret over og i stedet snuppe et pizzaslice. Især på grund af den ramme lugt.

Hun prøver dog alligevel:

- Altså den er virkelig, virkelig, virkelig klam.

Hun mener bestemt at man kan lugte i hele hytten, at der bliver tilberedt en helt særlig – og knap så appetitlig – ret.

- Selv ude i haven kan jeg stadigvæk lugte moderkagen, lyder det fra stakkels Simone, der alligevel ihærdigt forsøger at trække frisk luft for at få styr på kvalmen.

Surrealistisk

I køkkenet tager drengene en smagsprøve undervejs. Også på aftenens anden specielle servering: Rejecocktail, uden rejer. Men med parmesan og moderkage.

- Det var lidt underligt, lyder det fra Philips bror, som har munden fuld af placenta.

Philip May er enig:

- Det er surrealistisk. Jeg står og tilbereder min kærestes moderkage ude i vores køkken. Men det er også en fed følelse at gøre de ting, man ikke er vant til at gøre. Skubbe nogle grænser, det kan jeg egentlig meget godt lide. Det flyver frem og tilbage fra fedt, klamt, fedt, klamt, fedt, fedt, klamt, og sådan kører den hele tiden, lyder det fra den friske fyr, der blev far til Vilmar i december.

Sponsoreret indhold