Philip May med vild festmiddag: Sådan smager moderkage

Tilbage i december blev "Paradise Hotel"-parret Philip May og Simone Hvenegaard forældre til deres første barn, da sønnen Vilmar kom til verden. 

Og det var ikke kun den lille søn, der kom med hjem fra fødegangen - også Simones moderkage blev fragtet med hjem, da Philip May tidligere har proklameret, at han ville spise moderkagen

- Det var en ide, som jeg synes var realistisk dengang, ideen poppede op i mit hovede, og så tænkte jeg, det kunne være en smuk oplevelse at gøre. Være en del af hele seancen, en del af Simone, en del af Vilmar. Så jeg kunne egentlig godt se det smukke i det, fortæller Philip May til SE og HØR om tankerne bag at spise moderkagen. 

Og hvad sagde kæresten så til projekt "Spis moderkage"?

- Simone er lidt vant til alle mine underlige ideer. Hun sagde: “Det kan du bare gøre. Jeg skal bare ikke spise af den”, fortæller han med et grin. 

Og Philip May og hans bror, som også blev involveret i projektet, har i den grad været kreative i køkkenet: 

- Vi endte med at lave en god rejecocktail uden rejer, det blev så moderkage. Nogle indbagte kanapé. Så lidt paneret moderkage med god Favorit Sauce fra Jensens Bøfhus. Og så lavede vi også en smoothie ved siden af, fortæller han. 

Artiklen fortsætter under billedet - OBS! Vi skal advare om, at fotoet kan virke voldsomt

Forklædet og brormand var klar, da der stod moderkage på menuen. Foto: Privat

Ny familietradition?

I det hele taget var det lidt af et festmåltid, Philip May og hans bror endte med at lave i køkkenet: 

- Vi havde en konkurrence om, hvem der kunne anrette den bedst og smage bedst. Så han er med, og så skal familien spise. Så skal mor og lillebror også spise med. Det var en dejlig lille, nykommen familietradition, fortæller Philip May om begivenheden 

Artiklen fortsætter under billedet

Var det noget med en moderkage-cocktail? Foto: Privat

Smagen er dog ret speciel, afslører den garvede skærmtrold: 

- Det smager meget af blod. Konsistensen er meget som gummi, men smager af lever. Der er MEGET leversmag. Meget metallisk, men med konsistensen af gummi. Jeg har ikke smagt noget, der smager sådan, beskriver han. 

Artiklen fortsætter under billedet

Alt bliver bare bedre, når det bliver paneret og serveret med sauce... Foto: Privat

Den tidligere "Paradise Hotel"-deltager afslører da også, at der blev levnet i moderkage-buffeten:

- Vi er rigtig glade for, Simone hun bestilte pizza, siger han med et grin. 

Kunne han så finde på at gøre det igen, hvis han og Simone får et til barn i fremtiden?

- Det er jo lidt der, den er svær. Jeg er jo lidt bange for, at hvis vi får et barn til, at det nye barn, der kommer, så bliver misundelig på, at jeg ikke spiser deres moderkage. Nu har jeg ligesom sat standarden. Jeg er bange for, jeg bliver nødt til at spise den igen, men jeg tænker, man kan gøre noget anderledes. Jeg har læst, man kan lave moderkagen til kapsler eller plante et træ. Jeg tror ikke, jeg kommer til at spise den igen. 

Hele seancen er selvfølgelig foreviget og kan opleves i parrets tv-program "Philip May & Simone", som kan ses hver torsdag hos discovery+. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close