Se det søde billede: Så meget ligner Sia og Alba hinanden

Alt lader til at være babylykke i disse dage hjemme hos familien Salvarli.

For ganske få uger fødte Geggo nemlig datteren Sia, og realityparret har således to små døtre i hjemmet.

Og ligesom mange andre forældre går Geggo og Cengiz ikke ned på billeder, når det drejer sig om deres små vidundere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: TV3

Og et nyt billede, som Cengiz har delt med sine mere end 300.000 følgere på Instagram, afslører da også, hvor meget de to søstre ligner hinanden:

- Jeg synes nu godt man kan se Alba og Sia er søskende. Hvad siger i?? Jeg elsker mine to piger!, skriver Cengiz til billedet, hvor de to søstre har omtrent samme alder.

Artiklen fortsætter under billedet …

Det har langt fra været en hemmelighed, at Cengiz ønskede sig en lillebror til datteren Alba:

- Hvis man har set Familien fra Bryggen er man ikke i tvivl om, jeg ønskede mig en dreng, sagde Cengiz tilbage i juni måned.

Alligevel er der vist ingen tvivl om, at den efterhånden garvede realitystjerne er en ovenud lykkeliglig far til to piger.

Udover at Cengiz nyeste opslag af sine døtre emmer af kærlighed, så blev Cengiz da også glad, da han efter kønsscanningen af lille Sia, fandt ud af, at han og Stephanie skulle have endnu en pige:

- Jeg glæder mig meget til at vores lille nye prinsesse kommer til verden og se, hvordan hun ser ud, og om hun ligner sin storesøster!, sagde Cengiz efterfølgende.

I den nyeste sæson af ”Familien fra Bryggen” kom seere af den populære serie helt tæt på fødslen.

Og i forbindelse med et af de mere følelsesladede afsnit delte Cengiz en video af sin realityhustru, der var i voldsomme vesmerter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close