Reality27. juni 2022

Se billederne: Michelle Dalsgaard fik sin Kristian fra "Fem fyre flytter ind"

TV 2-parret sagde lørdag et stort "JA" ved et smukt bryllup. Se alle billederne fra Michelle Dalsgaards vielse og fest med Kristian Aagaard Immerkær Hansen, som hun mødte i "Fem fyre flytter ind"

Michelle og Kristians bryllup 25. juni 2022

Der var strøet sand ud over gulvet, da Michelle Dalsgaard gik til alters for at sige "ja" til en af de mænd, vi for et år siden så indtage hendes sofa i TV 2-programmet "Fem fyre flytter ind".

Lørdag blev parret nemlig gift i smukke omgivelser i Barkladen i Nykøbing Sjælland. Efter vielsen fortsatte festen på Højby kro, hvor der naturligvis var strygere til at byde velkommen, og dagen var alt, hvad Michelle Dalsgaard – hvis fulde navn nu er Michelle Louise Immerkær Dalsgaard – havde drømt om.

– Dagen var helt perfekt. Jeg var godt nok lige ved at komme for sent til mit eget bryllup, men jeg nåede det lige. Vi har slet ikke noget at sætte en finger på, alt spillede – dagen gik desværre bare alt for stærkt. Det er vildt, det er overstået, nu hvor vi har brugt så lang tid på at planlægge det, fortæller Michelle Dalsgaard, der i dag plejer tømmermændene på McDonald's.

– Mine er heldigvis overstået, men Kristian har stadig tømmermænd, griner hun.

Det var dog ikke alt, der gik fuldstændig som planlagt.

Da det var ved at være tid til traditionen, hvor gommen får klippet tåen af sokkerne og spidsen af slipset, tog Kristian Aagaard Immerkær Hansen sit lækre slips af for at passe på det.

– Det fandt drengene sig ikke i, så de klippede i skjorten i stedet for, forklarer gommen, der på flere billeder fra festen har en helt iturevet skjorte på.

Tre kjoler

Michelle Dalsgaard skiftede kjole to gange undervejs.

– Min brudekjole passede til skoven, hvor laden lå, og der var blomster på, men i den store festsal syntes jeg, den blev for bar, så jeg skiftede til en perlebesat aftenkjole, jeg har fået af min mor og far. Den er håndsyet, fortæller bruden.

Efter midnat blev kjole nummer to dog også for meget.

– Den var så tung, så jeg skiftede til en helt normal, kort kjole og flade sko, så jeg kunne danse løs, forklarer Michelle Dalsgaard, der dansede med sine gæster til ud på natten, hvor festen sluttede af med hjemmelavede frikadeller og kartoffelsalat.

Bryllupsrejse udskudt

Det nygifte par skal naturligvis på bryllupsrejse, men det bliver ikke lige foreløbig. Der er nemlig lavvande i pengekassen efter både bryllup og en længerevarende husrenovering.

– Vi har brugt rigtig mange penge. Og vi har også fået en ekstra hest. Så lige nu venter vi lidt med bryllupsrejsen, men vi skal af sted, for det har vi lovet børnene, forklarer Michelle, der efter hun mødte Kristian er blevet bonusmor til Max og Freja på 12 og 14 år.

Og netop Freja var skyld i, at øjnene til sidst flød over hos Michelle.

– Jeg holdt mine tårer tilbage rigtig mange gange, men da min bonusdatter holdt en tale, hvor hun sagde så mange søde ting til mig, der brød jeg hulkende sammen.

Michelle holdt også en tale for sin gom, hvor hun blandt andet inkluderede den lange liste med krav, hun havde sendt til TV 2, dengang hun meldte sig til "Fem fyre flytter ind" for at finde en mand.

– Jeg havde jo håbet, men jeg turde slet ikke tro på, at det kunne lykkes for mig at finde Kristian og blive gift. Indtil da havde jeg altid troet, at kærlighed ved første blik bare var en dum historie.

Se alle billederne fra brylluppet i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold