Reality18. februar 2022

Populært TV 2-par med i "3 x Beliggenhed"

Michelle Dalsgaard og Kristian Aagaard mødtes i "Fem fyre flytter ind", og parret ligger bestemt ikke på den lade side. Siden programmet er de både blevet forlovet, har optaget til "3 x Beliggenhed" og nu har realitydeltagerne købt hus, mens de planlægger renovering, bryllup og en stor 40-års fødselsdag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/4bd382c6-e003-4814-b599-e209c5becb21.jpg
 Foto: Blu/TV 2

De mødte hinanden for rullende kameraer i TV 2-programmet "Fem fyre flytter ind", hvor Michelle Dalsgaard endte med at vælge Kristian Aagaard som last man standing.

I et helt år var parret kærester i hemmelighed, indtil optagelserne endelig blev vist på tv, og i efteråret faldt Kristian på knæ i sandet på en strand i Kap Verde.

Men nu, midt i bryllupsplanlægningen, har han og Michelle fået ekstra travlt.

De har nemlig købt et hus, som de får nøglerne til 1. marts og skal fuldrenovere - samtidig med at de har masser af planlægning at gøre inden brylluppet, der skal stå 25. juni, fortæller den travle, men lykkelige realitydeltager til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/img_6386_1.jpg
 Foto: Privat

Michelle og Kristian blev kærester hurtigt efter optagelserne til "Fem fyre flytter ind". Det er snart to år siden. Foto: Privat

Der er godt nok run på. Og Kristian bliver 40 år i juli, så vi skal også holde en stor fødselsdagsfest, siger en lettere forpustet Michelle Dalsgaard.

TILBAGE PÅ TV

Men seere af "Fem fyre flytter ind" kan også glæde sig til et gensyn med det forelskede par. Michelle Dalsgaard og Kristian Aagaard medvirker nemlig også i den nye sæson af "3 x Beliggenhed", hvor de er med i et afsnit, der bliver sendt i august.

- Jeg kan ikke sige, om vi finder et hus i programmet, men vi er i hvert fald med, og vi har også købt et hus nu. Så må I vente og se, om de to ting er relaterede, forklarer Michelle hemmelighedsfuldt.

Hun er dog taknemmelig for, at hun og Kristian ikke igen skal bære rundt på en stor hemmelighed og har fået lov af TV 2 til at afsløre huskøbet, selv om vi først i sensommeren kan se dem i "3 x Beliggenhed".

Artiklen fortsætter under opslaget ...

https://imgix.seoghoer.dk/michelle_dalsgaard_og_kristian_aagaard.png
 Foto: Privat

I øjeblikket diskuterer Michelle og Kristian, om de skal hedde Aagaard eller Dalsgaard til efternavn, når de er blevet viet. Foto: Privat

Baby på vej

Huset ligger i Vipperød, som ligger tæt på Holbæk, hvor Kristian Aagaard er fra. Det er 155 kvadratmeter og har tre børneværelser: Et til hver af Kristians store børn på 12 og 15 og et til det kommende fælles barn, parret har planlagt.

- Jeg er lidt gammeldags, så jeg vil først have et barn, når jeg er blevet gift. Så efter brylluppet har vi aftalt, at vi skal have en baby, fortæller Michelle Dalsgaard.

- Nu er jeg jo bonusmor til to, men Kristian og jeg er enige om, at vi også gerne vil have et fælles barn. Jeg bliver jo 38 år til maj, så jeg skal til at tænke på det. Jeg prøver også at lokke ham til et mere, men så skal vi jo have en bus, griner realitydeltageren og tilføjer med et grin:

- Jeg håber, jeg får tvillinger, så kan han lære det.

Sponsoreret indhold