Scott og Kourtney på ferie uden Sofia Richie

(Foto: MEGA)

Kourtney Kardashian og Scott Disick nyder lige nu en familieferie på Costa Rica sammen med deres fælles børn. De to får selskab af Kim Kardashian og datteren North, men ikke Scotts kæreste, Sofia Richie, der ellers normalt er med på denne slags ture. 

[node:advert-in-body

36-årige Disick og 40-årige Kourtney fortsætter altså med at bevise over for alle, de de på trods af, at de er ekskærester, stadig bibeholder det gode forhold. 

Med på ferien i Costa Rica er altså også de tre børn, Mason på 9, Reign på 4 og Penelope på 6. Derudover er også Kim Kardashian og hendes datter 6-årige North med på turen. Det skriver HollywoodLife

Artiklen fortsætter under billedet

Vis dette opslag på Instagram

My heartbeat.

Et opslag delt af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) den

Der er dog én person, der mangler. Det gør Scotts kæreste, 20-årige Sofia Richie, der ellers plejer at være med på familieturene. 

Kourtney har selv indrømmet, at hun rent faktisk nyder at være på ferie med sin ekskæreste kæreste - så er der min problemer i paradis? 

Det melder historien ikke noget om, men mediet skriver, at de gætter på, at Sofia har travlt med andre, men vigtige ting. 

Sofias far, Lionel Richie fejrer nemlig sin 70-års fødselsdag i disse dage, og det kommer helt sikkert til at have betydning for Costa Rica-planerne. 

Vis dette opslag på Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

Et opslag delt af Scott Disick (@letthelordbewithyou) den

Det er dermed muligt, at Sofia Richie bare er blevet hjemme, fordi hun altså skal fejre sin kendte fars fødselsdag. 

"Keeping Up with the Kardashians"-crewet er ligeledes med på turen, så det tyder på, at der er nye optagelser under opsejling. 

Det er endnu uvist, hvornår familien begyndte deres ferie i Costa Rica, men mon ikke der bliver lagt små kig til turen op på de sociale medier.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close