Kendall Jenner i panik: Hendes stalker er forsvundet

Kendall Jenner uden trusser til Oscar-fest

Kendall Jenner uden trusser til Oscar-fest

Foto: MEGA

Kendall Jenner har længe været udsat for en stalker, der flere gange - succesfuldt - er brudt ind i hendes hjem på trods af, at hun bor i et hjem med høj sikkerhed. 

Nu er den gal igen. Kendall Jenners stalker er nemlig gået under radaren, og hverken hans familie eller politiet ved, hvor han befinder sig. 

Det betyder samtidig, at politiet frygter, at han forsøger at komme tilbage til Los Angeles og Kendall Jenner. Det skriver TMZ

Den 38-årige canadier John Ford blev tidligere på måneden deporteret fra USA efter ICE (U.S. Immigration And Costums Enforcement) arresteret ham  i New Mexico.

Og sidste efterår blev han arresteret af politiet i Los Angeles efter han brød ind på Kendalls ejendom - mere end en gang. 

TMZ bliver fortalt, at Fords familiemedlemmer i Toronto - som skulle holde øje med ham - ikke har nogen idé om, hvor han er. 

Og den sidste kommunikation, mydighederne har haft med Ford var, da de satte ham af i Toronto lufthavn. 

Artiklen fortsætter under billedet

Vi må håbe, at lillesøster Kylie kan støtte Kendall, mens stalkeren er forsvundet (foto: MEGA) 

Men nu er Ford altså fuldstændig væk. Og det er et stort problem af flere grunde - og især, fordi der er mulighed for, at han igen forsøger at bryde ind på Kendalls ejendom. 

Kilder fortæller TMZ, at Kendall og hendes team er i højeste beredskab, og at de er klar til at handle, hvis de behøver det. 

Derudover fortæller kilder til mediet, at det bliver noget nær umuligt for Ford et komme ind i landet, fordi myndighederne holder øje med ham. 

MEN der er altid mulighed for, at han kommer ind i landet ulovligt - og hvis han gør det, er der ingen der ved, hvad der sker. 

Kendall har polititilhold mod Ford, og hvis han bryder det, bliver han arresteret øjeblikkeligt, og der er mulighed for, at han kommer i fængsel. Og endnu engang: Deporteret fra USA. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close