Reality27. april 2020

Sarah Louise har en ny mand i sit liv: Jeg er meget glad

Den tidligere forsidefrue har fundet kærligheden på ny
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180922_lhl7356.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

Sarah Louise Christiansen fortalte sidste måned, at hun var blevet single - og nu er det så kommet frem, at hun allerede har en ny mand i sit liv.

Den 38-årige blogger har netop fået en omfattende mommy makeover, der indbefattede hele syv kirurgiske indgreb, og det er under sin rekonvalescens, at hun afslører, at hun har mødt en ny.

- Nu kommer min kæreste larmende midt i min story. Det er utroligt, han stadigvæk kan li' mig, når jeg ser sådan her ud. Det må være ægte kærlighed, fortæller hun på Instagram story, hvor hun viser, hun knap nok kan gå efter at være blevet opereret.

Den afsløring har fået hendes følgere til at spørge ind til, hvem hendes kæreste er, og hertil svarer hun på sin story:

- Jeg havde et forhold til en sidste år som ikke udviklede sig, men vi er blevet gode venner og er stadig venner idag. Men kort efter vores brud, mødte jeg en, der fuldstændig slog benene væk under mig. Jeg havde faktisk slet ikke set den komme og havde faktisk regnet med at skulle være alene i noget tid, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg vil helst bare gerne holde det privat indtil videre. Men da han er en stor del af mit liv, er det svært ikke at nævne ham. Jeg er meget glad og jeg håber vi kan få lov bare være i det uden for meget larm og postyr, skriver hun.

Sponsoreret indhold