Reality 7. oktober 2021

Samantha droppet: Skilt ved sidste blik

Daniel sagde nej til ægteskab lige inden målstregen, og det kom som noget af en overraskelse for Samantha, der var klar til at give sit endelige ja
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var ikke alle par, der fik den lykkelige slutning, de måske havde håbet på, da sidste afsnit af DR1-programmet ”Gift ved første blik” havde premiere torsdag aften.

For Samantha og Daniel blev det til noget af en chokafslutning, da Daniel trak stikket på ægteskabet. En beslutning, der i den grad kom bag på bruden.

- Lige i sekundet var det lidt af en mavepuster, hvor jeg tænkte: ‘Skal DU afvise MIG?’, siger den 29-årige Samantha Charmaine Bengtsen til SE og HØR.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Snowman Productions

Daniel, 28, og Samantha, 29, var ikke helt enige, hvorvidt de skulle fortsætte med at være gift eller ej. - Jeg vil aldrig bevidst såre et andet menneske, og det gør man jo lidt her. Så jeg håbede jo, at hun ville sige det samme, lyder det fra Daniel. (Foto: Snowman Productions)

- Men der var også noget i mig, der havde forventet, at han ville sige nej. Simpelthen fordi vi en uge forinden havde en samtale, hvor han får sagt, at hvis han tror, jeg vil sige nej, så siger han også nej.

Den samtale har da også fået Samantha til at spekulere på, om Daniels valg ville have været anderledes, hvis hun havde fået lov til at tale først.

- Jeg kan ikke rigtigt gøre mig klog på det. Jeg kunne godt være tilbøjelig til at tænke, at så ville det have påvirket hans svar. Det var også derfor, vi aftalte, at vi skulle skrive det ned, så vi havde det sort på hvidt.

Den 28-årige Daniel Kreutzfeldt afviser dog, at hans svar ville have lydt anderledes, hvis Samantha havde fået lov til at sige ja.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Snowman Productions

Det har langt fra været en dans på roser for Samantha og Daniel, der blandt andet havde krise over, hvordan man bruger opvaskemaskinen. (Foto: Snowman Productions)

- Jeg var rimelig afklaret med, at det skulle være mit svar. Hvis vi havde valgt at fortsætte, så var det måske kørt et par måneder og så alligevel stoppet. Det var jo ikke hende, der gjorde noget forkert. Det er bare gnisten fra min side, der ikke var der.

Kunne have gjort det anderledes Daniel efterlyser i sit forhold til Samantha flere sommerfugle i maven og en større forelskelse, og så savner han en partner med lige så meget sort humor, som han selv mener at være i besiddelse af.

I Samanthas tilfælde kan hun godt forstå, hvorfor eksperterne i sin tid valgte at matche dem, men også for hende, var der alligevel nogle ting, der manglede.

- Vores værdier og baggrund passer fint sammen, men i en parrelation og i en hverdagsrelationer passer vi slet ikke sammen, siger hun, og understreger samtidig, at Daniel med fordel kunne have gjort flere ting anderledes.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Snowman Productions

- Jeg kan godt se, hvorfor man har matchet os, og hvad det er, der gør, at vi kunne være et godt par, siger Samantha. Helt godt nok var det dog ikke. (Foto: Snowman Productions)

- Der var jo meget med det kommunikative. Han kunne have været meget bedre til ikke bare at sige: ’Det ved jeg ikke, det har jeg ikke tænkt over’. Så er det jo svært at tage samtalen videre. Det ville have gjort det hele mindre anstrengende.

Og Daniel er da også godt klar over, at han ikke er just er typen, der fylder hele lokalet, men helt stum er han ikke.

- Jeg fremstår jo som om en, der overhovedet ikke kan snakke. Jeg er en introvert type, men normalt kan jeg altså godt tale og argumentere for mine synspunkter.

Det hele er dog endt godt for der tidligere par, der nu kalder sig venner, og som begge er klar til at lede efter kærligheden på ny.

Daniel er allerede at finde på datingappen Tinder, mens Samantha regner med at være klar til at swipe fra fredag.

Sponsoreret indhold