Reality1. maj 2023

Sagen mellem Nynne Larsen og Robert Hansen: Her er den nye dato

Der er fundet en ny dato til retssagen mod Robert Hansen, hvor skuespilleren er tiltalt for vold mod sin ekskæreste, realitydeltageren Nynne Larsen
Nynne Larsen, Robert Hansen
Nynne Larsen og Robert Hansen gik endegyldigt fra hinanden i august 2021 efter et turbulent forhold.
 Foto: Gregers Overvad

Den 21. februar skulle et langt og mørkt kapitel have sit punktum, da Robert Hansen mødte op i Retten på Frederiksberg.

Skuespilleren var - og er stadig - tiltalt for tre tilfælde af vold med sin ekskæreste Nynne Larsen. I februar var hun også mødt op for at vidne mod Robert.

Men da "Anja og Viktor"-stjernens forsvarer Erbil Kaya tog ordet, stod det klart, at sagen nu ville tage en uventet drejning. Advokaten forklarede, at han ikke havde modtaget sagsakter fra spansk politi omkring det forhold, hvor Robert skulle have slået Nynne på en ferie i Spanien.

Han mente derfor, at det tiltalepunkt skulle frafalde sagen, men dommeren valgte i stedet at udskyde sagen. Noget, der frustrede begge parter i sagen.

Robert forklarede, at han ikke har haft en ordentlig nattesøvn i lang tid, og at han bare vil have sagen afsluttet. Også Nynne var frustreret over udskydningen - hun var dog endnu mere frustreret over sin ekskærestes ord.

- Jeg finder det oprigtigt usmageligt, at Robert har behandlet mig, som han har – og hans største bekymring er hans egen nattesøvn og trivsel, sagde hun dengang til SE og HØR.

Nu kan de begge to dog se frem til at få sat det punktum, som de har ventet på siden sommeren 2021, hvor parret gik endegyldigt fra hinanden efter et turbulent forhold.

På sin Instagram-story bliver Nynne spurgt, om der er noget nyt i sagen mellem hende og Robert. Og det er der.

- Ikke andet end at sagen er blevet udskudt til den 8. august, afslører "Divaer i Junglen"-deltageren.

Samtidig åbner Nynne en smule op om sine følelser omkring sagen.

- Jeg forsøger bare at have is i maven, og så ser jeg ellers bare frem til at få lukket den bog, som aldrig skulle have været åbnet, skriver hun.

Ifølge Nynne er retssagen mod Robert Hansen altså berammet til at finde sted tirsdag den 8. august. SE og HØR følger naturligvis sagen.

Sponsoreret indhold