Reality9. november 2021

Sæsonfinale i "Luksusfælden": Fredagsslik eller forsikringer?

Camilla fra Glesborg opgav slik og cigaretter med et smart trick ... Meeen smøgerne har sneget sig tilbage.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lf_glesborg_02.jpg
 Foto: NENT

Camilla fra Glesborg havde svært ved at få det hele til at gå op. Hun havde opbygget en stor gæld, blandt andet 200.000 for syv tidligere flytninger og en masse ubetalte regninger for forsikringer.

Til gengæld prioriterede hun fredagsslik og cigaretter, men eksperternes besøg har vendt op og ned på hendes tilværelse.

Det fortæller Camilla til SE og HØR efter sæsonafslutningen på ”Luksusfælden”s 27. sæson her til aften.

- Jeg er rigtig glad for, jeg meldte mig til, det er det bedste, jeg nogensinde kunne gøre, jeg går aldrig nogensinde tilbage, hvor jeg kom fra.

- Eksperterne var rare og søde og forklarede mig tingene. De var bestemt ikke hårde, de var bare retfærdige, siger Camilla, der stadig bor i Glesborg.

60 timers arbejdsuge

En af de markante ændringer, der er sket, er, at Camilla er stoppet med at studere og nu arbejder fuldtid – og meget mere til. Hver anden uge skifter hun nemlig sin 37-timers arbejdsuge ud med mellem 50 og 60 timer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lf_glesborg_03.jpg
 Foto: NENT

Regningerne hobede sig op, fordi Camilla brugte penge på slik i stedet. Foto: NENT

- Det er det, jeg skal op på for at kunne få de 4.000 kroner ekstra udbetalt hver måned. Det er okay, jeg kan godt holde til det. Men jeg er da lidt træt i den her uge, siger hun og fortsætter:

- Min søn skal konfirmeres i maj næste år, så jeg tjener også lidt ekstra, som jeg lægger til side til at holde festen. Jeg ved ikke endnu, hvor meget jeg skal op på, det kommer an på, hvor meget jeg kan skrabe sammen.

Smøgerne har sneget sig ind

Ellers går det slag i slag for ”Luksusfælden”-deltageren, der tager den på rutinen. Børnene får stadig 15-20 kroner til fredagsslik, og selv har hun skiftet det helt ud med tyggegummi.

- Det er sådan noget helt almindeligt tyggegummi med mintsmag fra V6. Det tager trangen. Jeg tog en form for kold tyrker med chips og chokolade. Jeg lader simpelthen bare være med at købe det, forklarer Camilla.

Til gengæld har hun ikke kunnet holde fingrene helt fra cigaretterne. Hun er blevet festryger.

- Jeg er ikke storryger, jeg ryger ved festlige lejligheder - fødselsdage og sådan noget. Men ikke på daglig basis. Der tygger jeg bare almindeligt tyggegummi i stedet for. Det har brudt vanen, siger hun.

https://imgix.seoghoer.dk/lf_glesborg_04.jpg
 Foto: NENT

Aftenens afsnit er afslutningen på 27. sæson "Luksusfælden". Foto: NENT

Sponsoreret indhold