Reality6. september 2022

Sådan vil Bro blive lige så populær som Christopher og Rasmus Seebach

Kevin “Bro” Andreasen er klar over, at han skal prioritere, hvis han vil nå et endnu større publikum
Bro – med det borgerlige navn Kevin Andreasen.
Bro – med det borgerlige navn Kevin Andreasen.
 Foto: Thomas Laursen

– Mit næste mål er at opnå det der Christopher-, Seebach-niveau.

Sådan siger sangeren Kevin “Bro” Andreasen i nyeste afsnit af Discovery-serien “Bro & Jasmin”, der følger ham og ekskæresten Jasmin Victoria, som han stadig var sammen med under optagelserne.

– Min musik har ændret sig. Den er blevet … det er ikke så børnet mere. Jeg prøver at lave lidt mere folkeligt musik. Også fordi det er mere mig. Det er mig, og det er ikke en eller anden anden, der sidder og skriver sange.

Selv om Bro også mener, han selv er inkarneret musiker, ved han, at der er lidt vej endnu, før han når op at spille for 100.000 mennesker som for eksempel idolerne Rasmus Seebach og Christopher Nissen.

Artiklen fortsætter under billedet …

Bro og Jasmin har slået op for længst, og nu kan seerne snart få et indblik i, hvorfor det skete.
Bro og Jasmin har slået op for længst, og nu kan seerne snart få et indblik i, hvorfor det skete.
 Foto: Discovery Plus

– Så skal man have helt styr på sin hverdag også. Det tror jeg, de har. Og jeg tror også, at de arbejder hårdere, end jeg selv lige går og tror. Jeg tror, de sætter karrieren før alt, og hvis man ikke gør det, så når man ikke dertil, siger Bro i klippet, du kan se herunder.

– Så jeg skal blive bedre til at sætte karrieren foran et par ting. Ikke foran mit forhold eller min familie, men der er andre ting, der ikke er vigtigere end min karriere.

Her nævner Bro blandt andet fest og farver som noget, der skal prioriteres fra. Men som bekendt er forholdet til Jasmin Victoria gået i stykker, siden afsnittet blev optaget.

Se klippet fra dagens afsnit her:

Sponsoreret indhold