Reality 10. juli 2021

Så vildt bor Kourtney Kardashian

Udsigten er helt utrolig fra realitystjernens nye hus i feriebyen Palm Springs i Californien
(Foto: MEGA)

Mens langt de fleste rige og berømte vælger at slå sig ned i eller omkring Los Angeles, så har Kourtney Kardashian netop købt et hus i Palm Springs, der ligger to timers kørsel fra filmbyen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Byen er kendt for sine mange golfbaner, samt at det er muligt at stå på ski i bjergene, og så er priserne ikke for fattigfolk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Kourtney Kardashian, 42, kan roligt finde det store smil frem, for hun har lige betalt 75 millioner kroner for denne herlighed. (Foto: MEGA)

Kim Kardashians storesøster har nemlig smidt 75 millioner kroner på bordet for at bo med denne ufattelige udsigt og i et hus på hele 836 kvadratmeter.

Herligheden er nybygget, og her er både bar, pool, udendørs køkken, vinkælder, spa, fitnessrum og et separat gæstehus.

Stenrig stjerne

Ifølge amerikanske kilder har Kourtney Kardashian en formue på 400 millioner kroner, og den Joachim von And-agtige pengetank er først og fremmest opbygget af realityserien “Keeping Up with the Kardashians”, som nu har kørt i 20 sæsoner, hvor Kourtney får 28 millioner kroner pr. sæson. Det er dog slut nu, da serien er færdig.

Ydermere har den amerikanske frækkert med armenske rødder 129 millioner følgere på Instagram, hvor sponsorer angiveligt skulle stå i kø for at betale op mod 1,5 millioner kroner for at blive nævnt.

Kourtney Kardashian er kærester med Blink-182-trommeslageren Travis Barker, 45, og hun har børnene Mason, 11, Penelope, otte, og seksårige Reign med ekskæresten Scott Disick.

Se "Keeping Up With the Kardashians"-stjernens imponerende hjem i galleriet herunder:

Så vildt bor Kourtney Kardashian

Sponsoreret indhold