Kendte27. juni 2021

Hjemme hos Tommy Lee

Mötley Crüe-trommeslageren har købt et japansk inspireret hus med en regnskov i baghaven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tommy_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Hvad gør man, når både byen og naturen trækker?

Den tidligere Mötley Crüe-trommeslager Tommy Lee, der også havde fornøjelsen af at være gift med Pamela Anderson fra 1995 til 1998, har fundet løsningen med sit helt nye huskøb i den eksklusive Los Angeles-bydel Brentwood, hvor et hav af andre kendisser holder til.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/tommy_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Ja, sådan ser han altså ud, den 58-årige græsk-amerikaner Tommy Lee, og han kan roligt have et smil på læben, for han har lige købt nyt millionhus. (Foto: MEGA)

Huset er bygget i 1961, der er 400 kvadratmeter at boltre sig på, og prisen er 25 millioner kroner.

Selv om der er masser af herlige detaljer indendørs, er det dog ude i haven, at huset for alvor kommer til sin ret.

Her er der ud over den obligatoriske pool en kæmpe japansk inspireret og zen-agtig have med vandfald og en dam med koi-karper.

Damernes mand

Med sin badboy-attitude og tid som Mötley Crüe-stjerne mellem 1981 og 1999 har der naturligvis været en del interesse fra det modsatte køn, og Tommy har da også været gift hele fire gange.

Første gang med Playboy-modellen Elaine Starchuk, 56, mellem 1984 og 1985, og fra 1986 til 1993 var han sammen med “Melrose Place”-skuespilleren Heather Locklear, 59.

I 1995 blev han så gift med brystbomben Pamela Anderson, 53 – fire dage efter de mødte hinanden. De blev skilt igen i 1998, men nåede at få sønnerne Brandon og Dylan.

I 2019 giftede trommeslageren sig så med den amerikanske komiker og skuespiller Brittany Furlan, 34, som nu kan komme med en tur i junglen.

Se Lees imponerende nye hybel i galleriet herunder:

Hjemme hos Tommy Lee uge 22

null

Sponsoreret indhold