Reality 23. november 2021

"Robinson"-Ralf væltet af hadbeskeder: - De kommer under huden på mig

Ralf Østergaard Christensen modtager mange negative kommentarer efter seneste afsnit "Robinson ekspeditionen"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter en angiveligt stramt tilklippet version af skænderiet mellem blandt andre Ralf, Martin og Amanda Sascha, er "Robinson ekspeditionen"s seere gået til tasterne for at fortælle de implementerede deres holdning.

Det mærker især Ralf Østergaard Christensen, der trods et offentligt liv (han er gift med tv-vært Lisbeth Østersgaard) aldrig før har modtaget negative beskeder eller kommentarer.

- I den pæne ende skriver folk, at de er meget skuffet over, at jeg kan tale sådan til en pige, der er meget yngre end mig selv. Andre skriver nogle helt dumme ting, for eksempel, at jeg er så dum, at jeg ville kaste mine børn ud af en flyver, fortæller Ralf til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Foto: NENT

- Der må jeg lige synke spyttet, inden jeg blokerer dem. Men det er dem, jeg kalder trolls: Et eller andet surt menneske, der har oprettet en falsk profil uden opslag og kun følger fem personer, som alle er sammen er med i "Robinson ekspeditionen".

Hæfter mig ved de dårlige kommentarer

Beskeder, der ikke er tydelige hadbeskeder fra internetkrigere, får dog svar fra "Robinson"-deltageren, der har behov for at forklare sig.

- Folk er så optaget af det. "Jeg finder ham lige på Instagram og fortæller ham, han er en idiot". Jeg har brugt meget tid på at skrive tilbage til de sure mennesker, og 85 procent af dem ender med at sige undskyld, fortæller Ralf.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Ralf vandt "Robinson"-trofæet og blev fredet i ørådet. Foto: NENT

- Det er første gang, jeg oplever negative kommentarer. Jeg får også 200 positive kommentarer, men jeg hæfter mig ved de dårlige. Jeg er et rimelig hærdet menneske, men de kommer under huden på mig.

Allerede efter ugens afsnit kom på Viaplay i sidste uge, begyndte det at tikke ind med seernes holdninger i Ralfs indbakke. 

- Amanda Sascha fulgte med i mit kommentarfelt og delte også et billede i sin story, hvor vi krammer hinanden. Det kunne jeg mærke ovre hos mig, fortæller Ralf Østergaard Christensen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Privat

Amanda Sascha og Ralf Østergaard Christensen er gode venner i dag. Foto: Privat

Amanda Sascha: Ralf er et godt menneske

- Jeg lagde billedet op, fordi jeg synes, det er synd for Ralf, at han skal høvles ned på den måde. Han er et fantastisk menneske og et dejligt menneske. Nogle gange reagerer folk lidt mere ekstremt, end de ville gøre herhjemme, og Ralf var jo ret presset, siger Amanda Sascha til SE og HØR.

- Det betyder ikke, at han er et dårligt menneske.

- Man skal ikke høvle andre ned for det, der sker i "Robinson", vi har jo talt om det herhjemme. Så bliver det onlinemobning af Ralf, og det fortjener han ikke, det er der ingen, der gør.

- Vi ses i dag, og jeg kan skidegodt lide ham, så det er synd, folk får det billede af ham. Han snakkede ned til mig på det tidspunkt, men det er ikke sådan, han er som person. Vi har gået op og ned ad hinanden i 38 dage der, det er mange dage, så kan man jo godt skændes og diskutere nogle gange. Det er helt normalt.

Også Martin Mortensen får negative henvendelser, dog i mindre grad.

- Jeg har modtaget ubehagelige beskeder, der har ikke været mange, men der har dog været lidt. Jeg abstraherer fra dem og blokerer de personer, der skriver negativt, fortæller Martin til SE og HØR.

- Afsnittet med Amanda er der klippet en del i fra produktionens side, så seerne ikke får helheden med, men sådan er det jo nu engang med tv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Martin og Amanda Sascha konkurrerer om middag med bøf i afsnit 12. Den har de taget sammen, efter de er kommet hjem til Danmark. Foto: NENT

Både Ralf og Martin fortæller også, at de begge er gode venner med Amanda Sascha i dag, hvilket hun også selv bekræfter. Hun har for nylig været ude at spise med Martin og begges partnere og ses også med Ralf til hygge og klipning af hans ene søn.

Du kan se lidt fra "badeferie"-dramaet i klippet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold