Robinson Ekspeditionen25. august 2018

Video: Udskældt Richard i Robinson-comeback

Udskældte Richard Asklund vender mandag tilbage i Robinson Ekspeditionen, og han er godt klar over, at der kan blive sendt negative kommentarer i hans retning. Det gjorde der hvert fald sidst, han medvirkede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/richard.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Når årets "Robinson Ekspeditionen" skydes i gang mandag aften, bliver det et gensyn med nogle af de største.

Programmet fejrer nemlig 20 års jubilæum, og i den anledning vender nogle af de største, mest populære og mest udskældte deltagere tilbage.

En af comeback-stjernerne er Richard Asklund, der deltog i ekspeditionen tilbage i 2016. Dengang endte han med at blive lagt for had – og han er godt klar over, at han igen kan modtage kritiske kommentarer, når han indtager øen endnu engang:

- I forhold til holdninger til Richard og til min deltagelse i Ekspeditionen så kan folk have de holdninger, de vil have. Og det har allerede givet sig til udtryk inde på Facebook, siger Richard til SE og HØR og tilføjer:

- Det er ikke noget, der rører mig så meget. Det interesserer mig ikke supermeget. Jeg er, som jeg er, og så kan folk jo tage stilling til det. In real life får jeg altid god feedback. Og så er der dem, der sidder bag deres skærme og skriver ting og sager.

Du kan se hele interviewet med Richard nederst i artiklen.

Richard Asklund medvirkede i Ekspeditionen i 2016 og blev hurtigt kaldt ”den onde” og ”voksenmobber”. Han har tidligere fortalt til SE og HØR, at kritikken af ham begyndte at tage fart i femte eller sjette afsnit, hvor han indtog den markante rolle på øen og udnævnte sig selv som leder.

- Der kom beskeder alt fra ”Du er en kæmpe nar” til ”Hvis jeg nogensinde ser dig…”. Det var meget underlæggende trusler. Der har helt klart været supergrimme henvendelser fra både han- og hunkøn, har Richard tidligere fortalt.

Richard endte med at ryge hjem, efter at de andre deltagere udførte et stort bagholdsangreb og stemte ham hjem.

Den nye sæson af Robinson Ekspeditionen begynder mandag kl. 20 på TV3.

Se interviewet med ham herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold