Robinson Ekspeditionen5. september 2017

Snydere i Robinson Ekspeditionen: TV3 overdramatiserer!

Michael Backer og Mathias Lynge, der snød i 'Robinson Ekspeditionen', svarer på anklagerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robinson-ekspeditionen.jpg
 Foto:TV3

Der var mere end almindeligt drama i mandagens afsnit af Robinson Ekspeditionen, hvor synderne Michael Backer, Mathias Lynge og Andreas Jensen var på skafottet, efter at de havde snydt ved at have skaffet sig en 'uautoriseret' mad-ration.

En tidlig morgen, før kameraholdet ankom til øen i Filippinerne, vandrede de tre til den anden side af øen og tiggede mad hos øens faste beboere.

De fik en stor fisk ud af anstrengelserne.

Men da de kom tilbage til lejren, præsenterede de fisken som deres egen fangst.

Robinson Ekspeditionen: Mad-mangel en del af gamet

I et program hvor en del af konceptet er, at mængderne af mad er begrænsede, hvilket betyder at sult kan betyde fra eller til i konkurrencer med mere, er de tre snyderes forseelse en særdeles alvorlig hændelse.

Robinson Ekspeditions leder, Jakob Kjeldberg, var rasende, da snyderiet kom for en dag.

– Jeg føler, at der er nogen, der pisser på mit hjertebarn, sagde han til Ekstra Bladet.

Også producent Louise Runge taler med store bogstaver.

– Det er et alvorligt og kæmpe svigt. Det er ikke fair konkurrence, hvis nogen snyder, og det her er snyd, sagde Louise Runge til Ekstra Bladet.

Hun fortæller, at veteranerne netop er udvalgt til at deltage i år, fordi de angiveligt er nogle af de sejeste deltagere, der har været med i ekspeditionen.

– Vi har jo taget veteranerne med i år, fordi det er mennesker, vi tror på, kender og stoler på. Det sidste, vi har lyst til, er at trække bukserne ned på vores helte, men vi kan ikke forsvare at lukke øjnene for det, sagde Louise Runge til Ekstra Bladet.

Resultatet af snyderiet blev, at de tre snydere skulle i et ekstraordinært øråd, hvor en af dem skulle stemmes hjem fra øen. Det endte med at blive den unge Andreas Jensen, der fik et kort ophold på øen i Filippinerne. Men nu svarer Michael backer og Mathias Lynge på kritikken. De oplever, at TV3 overdramatiserer hændelsen. – Ja, vi fik en fisk, vi ikke burde have taget imod, men motivationen var væk. Jeg har det lidt svært med ordet ’tiggede’. Det var ikke, hvad der skete. Vi vågnede en tidlig morgen, mens alle sov, og besluttede os for at udforske øen og prøve at finde mad. Vi drog ud og opdagede efter nogen tid denne her lille landsby, siger Michael Backer til Ekstra Bladet. Den udlægning er den anden snyder-veteran, Mathias Lynge, enig i: – Jeg ved godt, at TV3 skal sælge denne historie. Men at sige vi har tigget os til fisk er forkert. Det kunne aldrig falde mig ind. Vi fik den tilbudt af en sød dame, siger Mathias Lynge til Ekstra Bladet. De var klar over, at det var mod reglerne, men følte sig snydt og manglede motivation efter tidligere kontroverser med produktions-holdet. - TV3 blæser det lidt ud af proportioner og gør det til en større historie, end det i virkeligheden er. Jeg fortryder ikke. Jeg vil begå fejl, lære af dem og blive klogere hver dag. Men ikke fortryde. Det er spild af liv. Husk nu, at det bare er en leg, siger Michael Backer til Ekstra Bladet. I det ordinære øråd var det Johan der røg ud. Dermed måtte han forlade programmet på nøjagtig samme dag, som han forlod det, da han var med sidste år. Og det synes han er godt træls. - Det er ikke så meget det at ryge ud så tidligt, det er mere det at ryge ud samme dag igen. Det er pisseærgerligt, fortæller Johan til SE og HØR. Galleri med Ditte fra Robinson Ekspeditionen:

Ditte Isabell Büchmann vender tilbage i Robinson august 2017

Sponsoreret indhold