Se billederne: Robinson-par er blevet forældre

Noam Winston og Daniel Andersen, der deltog i "Robinson Ekspeditionen" tilbage i 2015, er blevet forældre for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daniel_og_noam.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Robinson-parret Noam Winston og Daniel Andersen, der deltog i "Robinson Ekspeditionen" tilbage i 2015, er blevet forældre for første gang.

Det afslører de begge på Instagram.

Datteren har de fået sammen med en veninde, så de nu har en lille regnbuefamilie sammen.

- Vores alles lille vidunder kom til verden i nat d.6/3 kl.1:30. Hun målte 51cm og vejer 2749g. Vi er alle så stolte og lykkelige sammen. Tillykke med fødselsdagen Nola. Vi elsker dig, skriver Daniel på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter efter billederne

Det var også på Instagram, at Daniel og Noam kunne afsløre, at de skulle være forældre.

Her lagde de ikke skjul på, at det havde været en lang og sej kamp at nå frem til målet og drømmen om at blive forældre.

- Så er det officielt, efter en MEGET lang hård og sej kamp kan vi præsentere vores lille vidunder. Vi glæder os til at starte vores egen regnbuefamilie. Den her følelse kan på ingen måder beskrives. Nu kan vi officielt skrige det ud i hele verden, hvor er det altså fantastisk... Når drømme bliver til virkelighed, og dette ikke kan vejes op med noget andet, skrev de på Instagram.

Daniel Andersen deltog sammen med sin partner Noam Winston i den hårde ekspedition i 2015. Året efter deltog Daniel Andersen så i Reality Awards, der dog endte alt andet end festligt for den tidligere ”Robinson”-deltager. Daniel Andersen blev nemlig slået ned og mistede flere tænder under festlighederne.

Kasper ”Wetter” Wettergreen blev i august 2016 idømt 60 dages ubetinget fængsel for overfaldet.

Sponsoreret indhold