Robinson-HC: Se min kæreste

Rødtoppen er faldet pladask for en enlig mor

Rødtoppen er faldet pladask for en enlig mor

Foto: Niels S. Andersen

I "Robinson Ekspeditionen" er Hans Christian Nørager Poulsen bestemt ikke den, der holder sig tilbage. Han er kendt for sin markante personlighed og især for sin romance med ø-kollegaen Henriette.

Læs også: Robinson: Fup-ekspedition

Men selv om Henriette ofrede kæresten derhjemme holdt kærligheden ikke, da reality-stjernerne kom hjem til Danmark igen.

Nu har en ny smuk kvinde nemlig stjålet rødtoppens hjerte - bornholmersilden Louise, der mødte HC gennem sin veninde, Robinson-deltageren Charlotte.

- HC er dødcharmerende, og det ved han godt. Han skal bare blinke med øjnene, så smelter ens ben. Han kan sno én om sin lillefinger, og så er han ærlig, fortæller Louise til SE og HØR.


Louise og Hans Christian på kyssebænken, som H.C. - der læser til bygningskonstruktør - selvfølgelig selv har lavet (Foto: Niels S. Andersen)


Parret mødte hinanden på Bornholm i sommer, hvor H.C. tilbragte sin ferie med at sætte faderens hus i stand.

Læs også: Robinson: Hærget af sygdom

- Det var slet ikke meningen, vi skulle falde for hinanden. Det skulle bare være en sommerflirt, men vi snakkede godt sammen og sås pludselig meget, smiler Louise.

26-årige Louise læser til sygeplejerske og bor i Rønne med sin datter Mathilde på 2 år. Derfor må parret i øjeblikket nøjes med at være weekendkærester.


H.C. er blevet papfar til Louises 2-årige datter Mathilde (Foto: Niels S. Andersen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close