Robinson Ekspeditionen22. september 2010

Robinson-Ann: Se min rockermand

Se, hvordan den rapkæftede bandidos-frue bor og se, hvilken hårdtslående hobby hun bruger fritiden på
Af af
Robinson Ann tabte sig 15 kilo, mens hun var i Malaysia, men kedsomheden var værre en sulten
Robinson Ann tabte sig 15 kilo, mens hun var i Malaysia, men kedsomheden var værre en sulten
 Foto: Claus Poulsen

Selvom Ann Østerby Appelgren er gift og mor til datteren Mille på 5 år, lever hun alligevel ikke et helt traditionelt, småborgerligt familieliv.Hendes mand er nemlig præsident for Bandidos Copenhagen. Ann er godt klar over, at det vækker en masse fordomme til live omkring hende, og dem vil hun gerne mane til jorden.Se også web-TV: Derfor ville vi have Ali ud

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/robinson-2010/robinson-ann-midt-jpg.jpg

Ann ser først og fremmest sin mand som en kærlig far for deres fælles datter Mille på 5 år (Foto: Claus Poulsen)- Folks forestilling er lidt, at Michael nok står op og banker mig hver morgen, før vi sætter os på værtshus resten af dagen. Men han er altså meget stille og fornuftig, siger Ann og smiler kærligt på ægtemanden.Rocker-præsidenten var alenefar mens fruen var i Malaysia, og det klarede han uden problemer.

Læs mere om Ann.- Der var altså ikke noget med frysepizzaer, griner han.Rapkæftet kostAllerede inden Robinson Ekspeditionen 2010 gik i gang vidste Ann, at hun ville få en markant rolle.- Jeg er stærk, slagfærdig - sød og kærlig - men jeg er en rapkæftet kost, sagde hun til seoghoer.dk.Og hun har da også allerede markeret sig i programmerne.Derhjemme er det også Ann, der har bukserne på. Derfor var det også underligt for hende at komme hjem til Malaysia og opdage at manden Michael og datteren havde fundet sin egen måde at gøre tingene på.- Jeg kom hjem og var lidt udenfor. Men vi tog lige en tur, og så var banen kridtet op, og vi var tilbage i rytmen igen, siger Ann og konstaterer at hun er boss i forholdet.Læs meget mere om Ann i ugens SE og HØR og se hvordan hun holder sig i form på web-TV.

GALLERI:Se billederne fra Anns hjem.

Sponsoreret indhold