Robinson anmeldelse: Kagemænd og båtnakker

Foto: Kaspar Wenstrup


Kaffebord med hele svineriet, et par sultne madører og en tørret gekko uden gemyse, er blot få af de oplevelser afsnit ti byder på.

Og jeg må straks tilstå at dette afsnit, var et af de mere uforudsete…


Marttin vandt kappestriden og valgte Backer som sin tro kagemand.

Gevinsten var et kaffebord med hele svineriet, og jeg må nok sige, at jeg fik kvalme på deres vegne, og jeg er sikker på, at den stod på "Formel 1"-mave resten af dagen for de to skæggede kagemænd.

Sjovt nok, at de to lige skulle være kagemænd, når de ikke vidste hvordan kagen skulle skæres.

Men det gjorde min heltinde Tammaro, selv om hun blev kaldt til voksensnak hos Backer og co., så formåede hun alligevel at tænke sig om.

"Du er bare for sej, og jeg glæder mig til at se dig i finalen."

Backer er lækker

Patrick: "misundelse er en grim ting". At det skulle munde ud med beskyldninger om, at Marttin og Backer skulle være analpædagoger, og tage en afriver sammen bag busken, hører ingen steder hjemme. Jeg synes, at det var en rigtig båtnakke udtalelse!

Sara og Helle.... Jeg mangler, at I viser noget mere personlighed eller udskiller jer fra de andre.

Eksempelvis som Lokke Duen, der uden at fortrække en mine, nærmest slugte en gekko, bille, fiskeøjne, æg og ildelugtende fiskelever.

Due: -du er det fødte medlem af Ædedolkenes Klub og minsandten et trofæ rigere. Tillykke.. Men din historie omkring "lotteri", og hvem du valgte skulle blive tilbage på øen, tror jeg nu ikke på.

Det var vist ikke tilfældigt at din ulveflok og lille Tammaro-pigen måtte blive tilbage på øen hva´? Blink blink..

Jeppe… Jeg vidste med sikkerhed, at du var, og stadig er udsat for at blive prikket.

For selvom du spiller uskyldig og alles ven, hvilket taktisk er en god ide, så klapper fælden. De andre øboere har set dig som en trussel, for du er jo virkelig sej.. Tørklædet af for dig Jeppe!

Øråd!!!

Så skete det! Mit badedyr; Backer, blev "afnossificeret", og måtte forlade øen til stor ærgrelse for mig, og hans mange tilbedere.

Backer: "Tak for at berige årets Robinson med noget særligt." Måske meget godt, at du røg ud, inden du nåede at fælde alle træerne, eller brækkede benene på nogen.

Jeg glæder mig allerede for vildt til næste afsnit. Mon Marttin kan overleve uden sin makker Backer?

Sæt i gang!

Zabrina N. Kondrup,
eks-robinsonist!

Lækre Robinson-babes


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close