Robinson Ekspeditionen23. november 2015

Kenneth vandt ”Robinson”: Jeg er lidt flov

Mantraet ”Kenneth kan alt” viste sig at holde stik hele vejen i årets udgave af ”Robinson Ekspeditionen”. Men vinderen er flov over at have været med i programmet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kenneth-robinson.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Allerede fra første afsnit af årets ”Robinson Ekspedition” blev Kenneth Mikkelsen kendt som manden, der kan alt. Selvom de 39 dage på den øde ø både har givet ham titlen som årets vinder og omkring 300.000 kroner på kontoen, er den stilfærdige tømrer flov over programmet.

- Jeg er lidt flov over at sige, at jeg har været med i ”Robinson.” Jeg ved ikke hvorfor. På mit sidste arbejde på Nordsøen, skulle jeg give nogle datoer hvor jeg skulle være hjemme. De andre spurgte: ”Hvad skal du?” Så måtte jeg jo sige: ”Jeg har været med i Robinson”, mens jeg kiggede ned i jorden, siger Kenneth Mikkelsen til SE og HØR.

I det hele taget er ”Robinson”-vinderen ikke meget for at gøre opmærksom på sig selv. Derfor holdt han sig i baggrunden i det meste af programmet og lod de andre deltagere skændes.

- Jeg tænkte over, hvad jeg sagde. For man kan jo bare tænde for TV3 og se, hvad jeg lukkede ud af lort. Jeg prøvede at holde igen med at fyre pis af. Jeg gider ikke bruge min tid på at skændes og diskutere, så jeg holdt mig lidt tilbage. Og så måtte de (de andre deltagere, red.) gå i totterne på hinanden. Jeg er glad for, at der ikke er blevet snakket så meget om mig, fortæller Kenneth, der heller ikke har fået meget opmærksomhed hjemme i Danmark:

- Jeg kan tælle på én hånd, hvor mange gange jeg er blevet genkendt. Heldigvis. Jeg har det ikke så godt med det. Nogen vil mere frem end andre, og det kan man også se på TV.

Du kan læse et interview med Kenneth Mikkelsen og hans kæreste Christina Hansen i det nye SE og HØR, der på gaden onsdag. Her fortæller de blandt andet hvad pengene skal bruges på og hvordan det var at undvære hinanden.

Sponsoreret indhold