Jakob Kjeldberg: Ramt af livsfarlig feber

”Robinson”-værten er smittet med Dengue-feber og bliver lige nu overvåget af læger i Malaysia
Jacob Kjeldberg har det efter omstændighederne godt
Jacob Kjeldberg har det efter omstændighederne godt
 Foto: TV3

Sidste weekend blev deltagere og produktionshold evakueret fra de øer, årets "Robinson Ekspedition" optages på, efter et udbrud af Dengue-feber var blevet konstateret.

Den frygtede sygdom, der har en dødelighed på 1 ud af 1000, har nu ramt Ekspeditionens vært, 40-årige Jacob Kjeldberg.

Læs også: Robinson: Deltagerne evakueres

- Jakob har det godt, omstændighederne taget i betragtning. Han ligger i sin hotelseng, hvor han bliver overvåget af læger, fortæller producer Jacob Juhl til seoghoer.dk.

- Han vil dagligt blive transporteret til hospitalet for at få taget blodprøver. Det er udviklingen i blodbaner, som lægerne følger og træffer en beslutning ud fra, siger Jacob Juhl.

Han forklarer, at hvis alt går vel, kan Jakob Kjeldberg blive feberfri og rask i løbet af 5 dage.

Læs også: Stadig usikkert om Robinson fortsætter

- Vi tager tingene i den rigtige rækkefølge. Indtil videre er produktionen på stand by, for helbredet er naturligvis det vigtigste. Jakob har feber og er meget træt, og så har han ledsmerter, hvilket er de typiske symptomer på feberen. Men han har det godt, og man kan tale til ham, forklarer Jacob Juhl og understreger samtidig, at udviklingen af Dengue-feber er meget individuel fra patient til patient.

Indtil videre har ingen af deltagerne i årets "Robinson" udvist symptomer på den frygtede tropesygdom, der overføres gennem myg.

Sponsoreret indhold