Robinson Ekspeditionen12. september 2016

Endnu en gang farvel til Tina i "Robinson"

Tina Vilbrand trak det korteste strå, da hun var i dødskamp i aftenens udgave af "Robinson Ekspeditionen"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/doedskamp_tina.jpg
 Foto: TV3

Her til aften meldte Tina Vilbrand sig selv til dødskampen i "Robinson Ekspeditionen", men selvom furien endte med at ryge ud af årets ekspedition, så fortryder hun ikke, at hun selv besluttede at tage i kamp.

- Jeg fortryder ikke, at jeg meldte mig, for det var mig, der var blevet stemt ud alligevel. Og hvis jeg var blevet så havde jeg splittet det hele af, for de andre var godt nok nogle vatpikke, som jeg vist også fik sagt i programmet, siger hun til Realityportalen.dk.

Det var ikke første gang i årets ekspedition, at Tina måtte pakke sine ting og forlade øen. Hun røg nemlig allerede ud i årets første dødskamp, men kom altså så tilbage i ekspeditionen, da to andre deltagere valgte frivilligt at forlade TV-programmet.

Og selvom Tina Vilbrand nu har været med i "Robinson Ekspeditionen" to gange uden at vinde, så siger hun ikke nej, hvis TV3 kommer og vil have hende med igen næste år.

– Jeg er altid klar på en tredje deltagelse. Jeg synes, jeg er et godt indslag i programmet, og jeg siger min mening og holder mig aldrig tilbage fra en kamp. Så det vil jeg da helt sikkert være klar på, fortæller Tina til Realityportalen.dk.

Første gang Tina var med i ekspeditionen var i 2011. Dengang valgte hun selv at trække sig fra programmet.

Sponsoreret indhold