Robinson Ekspeditionen30. august 2016

Robinson-Tina: Jeg kæmpede for min egen røv

Tina Vilbrand kæmpede kun for sig selv i årets ekspedition
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/doedskamp_tina.jpg
 Foto: TV3

Tina Vilbrand røg som den første deltager ud af årets udgave af ”Robinson Ekspeditionen” efter en altafgørende dødskamp. Da hun var med i 2011, måtte hun trække sig. Så i år kæmpede den markante reality-deltager kun for sig selv.

- Den største forskel var jo, at jeg heldigvis havde prøvet det før. Jeg vidste, hvordan jeg skulle reagere på nogle situationer. Jeg vidste, at jeg tog af sted er det for at kæmpe for min egen røv og ikke nogen andres. Jeg var i bund og grund pisse hamrende med de andre 25 deltagere, siger Tina Vilbrand til SE og HØR.

Som noget helt nyt blev ekspeditionen denne gang delt op i tre hold: mænd, kvinder og par. Det var der flere gode ting ved, mener den dobbelte ”Robinson”-deltager

- Det er altid rart, at tingene bliver delt op og man bliver kastet i en kasse. Jeg har ikke noget imod at arbejde sammen med piger. På længere sigt bliver det noget hønseri og hakkeri på hinanden. Men det var fedt at tage kampen op mod nogle gutter, som vi gjorde, fortæller Tina Vilbrand.

”Robinson Ekspeditionen” sendes mandage kl. 20 på TV3.

Sponsoreret indhold