Reality26. januar 2016

REALITY AWARDS: Robinson-Daniel fik slået fire tænder ud

Der var kæmpe reality-drama, da Robinson-Daniel i går måtte haste på hospitalet efter slagsmål
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/noam.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Med fest kommer der ofte også ballade, og i går, hvor Reality Awards 2016 løb af stablen, var ingen undtagelse.

Robinson-Daniel måtte forlade efterfesten på baren Billy Booze i København, efter han angiveligt havde fået et slag, som gjorde, at han faldt i gulvet og mistede fire tænder. Der var flere vidner til opgøret, og både Savas og Wetter fra "Bikini Island", Rikke Chili fra "For Lækker Til Love" og de to drenge, Noam og Daniel, fra "Robinson Ekspeditionen" var indblandet.

Savas fortæller sin version af den dramatiske hændelse til SE og HØR.

- Efterfesten foregår på Billy Booze, og vi drager alle af sted for at skabe en vild fest. Jeg hyggede mig da også i godt to timer, inden jeg bemærker, at Rikke Chilli prøver at sparke til mig bagfra og helt umotiveret prøver at overfalde mig, imens Noam holder hende tilbage. Jeg giver min taske til en fremmed pige og beder hende passe på den, for at overveje stærkt, om jeg skal banke hende fuldstændig. Altså Rikke. For nu har jeg fået nok. Men, selvfølgelig ikke - så jeg går videre, imens jeg griner lidt, fortæller Savas til SE og HØR.

Men optrinnet var ikke slut:

- Rikke kommer over til vores bord og forsøger igen. Rikke slår ud efter mig og ender med at ryge på gulvet, fordi fire-fem mennesker vælger at passe på mig. Jeg møder så Robinson-Daniel, som enten er vred på mig på grund af, at Rikke er blevet bortvist, eller fordi hans kæreste Noam, tidligere på aftenen gav mig et frækt tungekys. Daniel fronter mig og hæver stemmen, så jeg skubber ham væk - og inden jeg når at vende mig om, har én eller anden fra højre eller venstre, givet ham en knytnæve, så han får slået tre eller fem tænder ud. Jeg så ikke, hvem det var - og jeg ved det heller ikke endnu med sikkerhed, så jeg vælger ikke at udtale mig, siger Savas til SE og HØR.

Ifølge Robinson-Noam, som er kæreste med Daniel fra samme program, var det reality-deltageren Wetter fra "Bikini Island", som slog hans kæreste Daniel i gulvet.

- Vi brugte det meste af natten på hospitalet, og Daniel har ikke lyst til at snakke med nogen. Derfor ringer jeg nu. Han er meget mærket af sagen, og det bliver en dyr omgang med tænderne. Det kræver vi selvfølgelig erstatning for, fortæller Daniels kæreste Noam til SE og HØR.

Den "anklagede" reality-deltager Wetter kommenterer også på sagen, og han fortæller, at han er uskyldig.

- Jeg ved ikke, hvem der slog Daniel, men det var ikke mig. Savas kommer hen til vores bord, hvor han er helt rystet ovenpå episoden med Rikke Chili, og så kommer hun hen til bordet igen, hvor hun så går amok på Savas. Lige pludselig lå Rikke og Daniel på gulvet, men det gik så hurtigt alt sammen. Da politiet ankom gik jeg stille og roligt derud, da jeg blev kaldt efter, fordi jeg har mit på det rene. Jeg har så været på politistationen det meste af natten, hvor jeg har afgivet forklaring, og ser man på mine hænder, så er det tydeligt, at der ikke er spor efter, at jeg har slået noget. Så politiet løsladte mig i morges, og jeg er ikke sigtet, fortæller Kasper Wettergreen til SE og HØR.

Sponsoreret indhold