Reality26. januar 2016

Sy Lee om Gustavs undskyldning: Han samlede nosserne

Det var en meget rørt Sy Lee, der modtog Gustavs undskyldning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-12662.jpg
 All Over

Forsoningen mellem de to tidligere bedste venner i reality-verdenen Gustav og Sy Lee er begyndt. Det skete da Gustav fra scenen undskyldte til Sy Lee, da han modtog prisen for ”Årets bitchfight” ved Reality Awards.

Det var en meget rørt og overrasket Sy Lee SE og HØR mødte efter showet.

- Jeg havde slet ikke set undskyldningen komme. Jeg har været så vred og ked af det, at jeg ikke kunne tage en undskyldning face to face. Han havde udstillet mig i pressen fem gange. Det havde jeg brug for, at han trak tilbage. At han gør det nu betyder meget for mig. Jeg er meget rørt. Jeg havde brug for, at han kunne indse sin fejl, samle nosserne og stå ved det. Jeg tager mod hans undskyldning. Vi skal have en lang snak, siger Sy Lee til SE og HØR.

Det er endnu for tidligt at sige om de to reality-stjerner kan reparere venskabet, men Gustav har taget et meget stort skridt, mener Sy Lee.

- Det er meget overvældende at han gjorde det. Jeg er meget positivt overrasket. Vi er alle mennesker, der laver fejl. Og Gustav har lavet fejl. Jeg er glad for, han har indset det. Jeg ved, han har savnet mig. Vi tager den stille og roligt. Jeg godtager hans undskyldning, men vi var bedste venner så alle de ting, der blev gjort i pressen ramte mig hårdt, lyder det fra en tydelig rørt Sy Lee.

Sponsoreret indhold