Reality 20. november 2020

Reality Awards 2021: Værterne bliver Camilla Framnes og Dan Andersen

Fredag den 15. januar løber Reality Awards 2021 af stablen, og det bliver "De unge mødre"-stjernen Camilla Framnes og komiker Dan Andersen, som skal være værter i år
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Reality Awards 2021 bliver en anderledes omgang i år pga. corona-restriktioner, som gør, at man ikke må være mere end 500 samlet til et sådant arrangement.

Men også på scenen bliver det en hel del anderledes. For første gang i mange år er det nemlig ikke udelukkende realitydeltagere, som skal være værter.

SE og HØR kan nu afsløre de to værter, som i år skal sørge for, at vanvidsshowet bliver lige så underholdende, som det plejer at være.

Til at styre løjerne er "De unge mødre"-stjernen Camilla Framnes og komiker Dan Andersen blevet valgt som værter.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Sidste år udpegede Reality Awards-arrangør Kit Nielsen Camilla Framnes, Jonas "ManMachine" Korsgaard og Lenny Pihl som værter. Kun én af dem har fået genvalg (Foto: Søren Lamberth)

Det bliver det tredje Reality Awards med Camilla Framnes som vært. Hun har tidligere været vært med Philip May i 2019 og med Jonas Korsgaard og Lenny Pihl i år.

For Dan Andersen bliver det hans debut som vært på Danmarks måske mest skøre awardshow.

Det er samtidig også første gang i mange år, at det ikke udelukkende er realitydeltagere, som skal agere værter på den store scene.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen & Søren Lamberth

Dan Andersen og Camilla Framnes bliver årets værter til Reality Awards 2021 (Foto: Thomas Laursen & Søren Lamberth)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Du kan læse alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Sponsoreret indhold