Reality Awards 2021: Værterne bliver Camilla Framnes og Dan Andersen

Reality Awards 2021 bliver en anderledes omgang i år pga. corona-restriktioner, som gør, at man ikke må være mere end 500 samlet til et sådant arrangement.

Men også på scenen bliver det en hel del anderledes. For første gang i mange år er det nemlig ikke udelukkende realitydeltagere, som skal være værter.

SE og HØR kan nu afsløre de to værter, som i år skal sørge for, at vanvidsshowet bliver lige så underholdende, som det plejer at være.

Til at styre løjerne er "De unge mødre"-stjernen Camilla Framnes og komiker Dan Andersen blevet valgt som værter.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sidste år udpegede Reality Awards-arrangør Kit Nielsen Camilla Framnes, Jonas "ManMachine" Korsgaard og Lenny Pihl som værter. Kun én af dem har fået genvalg (Foto: Søren Lamberth)

Det bliver det tredje Reality Awards med Camilla Framnes som vært. Hun har tidligere været vært med Philip May i 2019 og med Jonas Korsgaard og Lenny Pihl i år.

For Dan Andersen bliver det hans debut som vært på Danmarks måske mest skøre awardshow.

Det er samtidig også første gang i mange år, at det ikke udelukkende er realitydeltagere, som skal agere værter på den store scene.

Artiklen fortsætter under billedet...

Dan Andersen og Camilla Framnes bliver årets værter til Reality Awards 2021 (Foto: Thomas Laursen & Søren Lamberth)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Du kan læse alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close