Reality 10. november 2020

Afsløring: Sådan bliver Reality Awards 2021

Reality Awards 2021 bliver pga. corona ikke det samme, som vi er vant til. Her får du det fulde overblik over årets reality-brag, som løber af stablen fredag den 15. januar 2021
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På trods af coronavirus og restriktioner løber Reality Awards 2021 stadig af stablen! Her får du det helt store overblik over, hvordan årets brag finder sted.

Lige nu må man maksimalt være 500 personer i alt til et arrangement af den her slags, og det er ud fra de restriktioner, at hjernen bag Reality Awards, Kit Nielsen, har sammensat 2021-udgaven. Og det kommer selvfølgelig til at følge samtlige gældende corona-restriktioner.

For normalt fiser hele landets realitystjerner rundt mellem hinanden og fester fuldstændig hæmningsløst både før, under og efter showet. Sådan kan det desværre ikke være i år.

Reality Awards 2021 finder sted fredag den 15. januar, og igen i år bliver det Docken i København, som danner ramme om abefesten. Havde du drømt om at komme med til festen, er der desværre dårlig nyt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Det her party-trick fra Teitur Skoubo og Philip May kommer nok ikke til at gentage sig til Reality Awards 2021 (Foto: Dan Mariegaard)

For Kit Nielsen fortæller, at hun ikke regner med, at der kommer til at være et åbent billetsalg til Reality Awards. Docken bliver i stedet omdannet til et stort VIP-område.

Her kommer de 400 gæster til at sidde ved inddelte borde, og de må ikke gå over til andre borde under showet. De 400 gæster tæller nominerede, realitydeltagere, prisoverrækkere og den slags.

De resterende 100 personer bliver barpersonale, presse, arrangører og vagter. Men der er godt nyt til dem, der skal se showet hjemme i stuen!

Kit Nielsen fortæller yderligere, at hvis restriktionerne stadig siger, at alle arrangementer skal lukke klokken 22.00 til den tid, så kommer Reality Awards 2021 til at foregå fra klokken 16.30 til klokken 21.00 fredag den 15. januar 2021.

Reality-fest hjem i stuen

For mens du ikke kan feste med Lenny, Linse og resten af reality-Danmark, kan du få en bid af festen hjem til dig selv. Den 20. november bliver der nemlig sat party-bokse til salg.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

I år kommer der heller ikke til at være nogen efterfest, som Reality Awards ellers er kendt for (Foto: Søren Lamberth)

Disse party-bokse indeholder spurt (hvis man vil have det), balloner, snacks, klistermærker til at kåre priser derhjemme, kuglepenne og meget mere!

De bliver sat til salg fredag den 20. november på realityevent.dk. Men der er flere ting ved disse bokse, som er ganske interessante for de mange danske reality-fans!

Voldsomme præmier

Hver boks er nemlig nummereret, og du har mulighed for at vinde vilde præmier med din boks! Og det er endda allerede før, Reality Awards 2021 løber af stablen.

I december måned kommer der nemlig en julekalender, hvor der hver dag bliver udtrukket en præmie til en af de heldige ejere af en Reality Awards party-boks.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Festen bliver desværre ikke lige så vild som sidste år, men underholdningen bliver helt sikkert i top til Reality Awards 2021 (Foto: Dan Mariegaard)

Præmierne består blandt andet i store gavekort til en tatovør, gavekort til frisør, smykker og meget andet godt. Derudover har du helt eksklusivt mulighed for at komme med til Reality Awards 2021 ved at vinde to billetter til showet.

Også til selve showet den 15. januar vil der blive udtrukket præmier til forskellige party-bokse. Det vil blandt andet være muligt at vinde helt særlige VIP-billetter til den næste "Vi elsker 90'erne"-koncert, hvor du får lov til at feste hele dagen med realitystjerner fra de mest populære programmer.

AFsløring af nominerede

Inden længe bliver de nominerede til de mange priser fundet. Og du har selvfølgelig igen i år mulighed for at stemme på dine favoritter.

Det er dog kun i de fem hovedkategorier, at du kan hjælpe din reality-yndling til at løbe med sejren. Resten bliver kåret af Reality Awards-juryen.

De nominrede til de mange priser vil bliver afsløret lige her på SH.dk løbende, og vi starter allerede fra på fredag.

Så hold øje med SE og HØRs forskellige kanaler på både Instagram og Facebook samt hos Reality Awards, hvor der løbende kommer flere oplysninger.

Sponsoreret indhold