Reality Awards 2021: Stem på de nominerede til "Årets bedste netprogram"

De nominerede til Reality Awards 2021 er fundet, og her på SE og HØR afslører vi over de næste uger, de nominerede til kategorierne. Nu er turen kommet til "Årets bedste netprogram", og du kan stemme på din favorit i bunden af artiklen!

Vi er nu nået til de kategorier, hvor du som seer fuldstændig bestemmer, hvem der vinder! "Årets bedste netprogram" er én af fem kategorier, hvor vinderen kåres af seerne.

I kategorien finder vi fem netprogrammer, som alle har samlet seerne i stor stil. Der er både nye versioner af gamle klassikere og helt nye navne i spillet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Reality Awards bliver i år afviklet helt anderledes pga. coronavirus (Foto: Dan Mariegaard)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Du kan læse alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Herunder kan du se de nominerede til "Årets bedste netprogram":

Alene Sammen - Metronome

Artiklen fortsætter under billedet...

I "Alene Sammen" forsøger otte håbefulde singler at finde kærligheden på en helt anderledes måde. De bliver alle parret op med en fuldstændig fremmed, som de skal bruge de næste ti dage sammen med. Som om det ikke var nok, så er de to fremmede alene på en ø, som de ikke kan komme væk fra (Foto: André Blinkilde / TV 2)

Planken ud - Mastiff

Artiklen fortsætter under billedet...

"Robinson Ekspeditionen" måtte pga. coronavirus ikke sende et nyt hold overlevere afsted til en øde ø, så de måtte tænke kreativt. Det klarede Jakob Kjeldbjerg og co. ret godt. I "Planken ud" bliver seerne taget med en tur ned ad memory lane i "Robinson"s historie, ligesom de nye vindere som dem på billedet også bliver vendt (Foto: Nent Group)

Nicki Bille - Koncern

Artiklen fortsætter under billedet...

32-årige Nicki Bille kæmper for at leve et normalt liv efter perioder med vold, trusler og alkoholmisbrug.

Der er nok skandaler i Nicki Billes liv til at lave en helt filmserie i stil med Harry Potter eller Ringenes Herre. Derfor var det oplagt, at Koncern med Nikita Klæstrup i spidsen lavede en programserie om den tidligere fodboldstjerne. I programmet kommer seerne helt tæt på Nicki Bille, fra da han blev skudt i armen til hans kamp mod stoffer og alkohol (Foto: TV 2)

Familien Fisker - Splay One

Artiklen fortsætter under billedet...

Se bort fra Jobbe og Hans Pilgaard. For de nye stjerner i dansk tv er Stephanie og Kasper Fisker. Podcasteren og fodboldspilleren fik deres reality-debut i deres helt eget show "Familien Fisker", som blev vel modtaget af seerne på Viaplay. Sammen med børnene Elva og Baldur viser kendisparret glædeligt deres noget anderledes liv frem for rullende kameraer (Foto: Mikael Rieck)

Den unge landmand - Blu

Artiklen fortsætter under billedet...

Hvis Laura havde været med i "Landmand søger kærlighed", havde hun helt sikkert haft mange bejlere. Men den 20-årige skønhed fik i stedet sit eget program i "Den unge landmand", og her fangede hun hurtigt danskernes opmærksomhed. Kontrasten mellem det rå landbrugsfag og hende velplejede negle og flotte hår er simpelthen bare genialt tv (Foto: Ian Devald / TV 2)

Du kan stemme på din favorit til "Årets bedste netprogram" lige her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close