Reality Awards 2021: Nu kan du stemme på de nominerede til "Årets bedste kvindelige deltager"

De nominerede til Reality Awards 2021 er fundet, og her på SE og HØR afslører vi over de næste uger, de nominerede til kategorierne. Nu er turen kommet til "Årets bedste kvindelige deltager", og du kan stemme på din favorit i bunden af artiklen!

Vi er nu nået til de kategorier, hvor du som seer fuldstændig bestemmer, hvem der vinder! "Årets bedste kvindelige deltager" er én af fem kategorier, hvor vinderen kåres af seerne.

I kategorien finder vi seks stærke tv-kvinder, som alle har fortjent at vinde prisen på hver deres måde. Og for en gangs skyld er Linse Kessler ikke at finde blandt de nominerede.

Artiklen fortsætter under billedet...

Reality Awards bliver i afviklet på en helt anden måde pga. coronavirus (Foto: Dan Mariegaard)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Læs alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Herunder kan du se nominerede til "Årets bedste kvindelige deltager":

Stine Marthine Pedersen - Landmand søger kærlighed

Artiklen fortsætter under billedet...

Stine og især hendes smittende grin tog seerne med storm i "Landmand søger kærlighed", hvor hun fandt kærligheden i den fem år yngre landmand, Niels. Faktisk gik hendes grin så viralt, at Natholdet besluttede sig for at lave Stines skønne latter til en ringetone, som man kan få på sin mobil (Foto: Søren Jul Lamberth)

Marie Danos Albertsen - Hjem til gården

Artiklen fortsætter under billedet...

Christianitten Marie Danos Albertsen var en af de mest markante deltagere i "Hjem til gården", som hurtigt blev en succes på TV 2. Her markerede hun sig af flere omgange på den positive måde (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Elvira Pitzner - Bare Elvira

Artiklen fortsætter under billedet...

Langt om længe fik Elvira den shine, hun fortjener. I sit helt eget "Bara Elvira"-program, følger vi den skønne diamantdatter endnu tættere, end vi gjorde i "Diamantfamilien". Her får seerne et tæt indblik i den blonde skønheds op- og nedture - både fra husdrømme til hårde break ups. Mere af det, tak (Foto: Dan Mariegaard)

Sarah Dohn - Paradise Hotel

Artiklen forsætter under billedet...

Aalborg-pigen nåede hele vejen til finalen i "Paradise Hotel", og selv om hun blev snydt for pengepræmien, var stort set alle enige om, at det var Sarah, som havde fortjent at vinde. Undervejs i sæsonen udmanøvrerede alle de store alfahanner, og snedigt smed hun dem ud en efter en. Sarah viste, at det i den grad er kvinderne, der har bukserne på på "Paradise Hotel" (NENT Group/Janus Nielsen)

Amanda Mogensen - Ex on the Beach sæson 4

Artiklen fortsætter under billedet...

Amanda gjorde comeback i "Ex on the Beach" sæson fire - og hvilket comeback! Amagerpigen viste, at hun er den ukronede dronning af det populære knaldeprogram, hvor hun både formåede at havde en finger med i nærmest alt drama, ligesom hun scorede villaens flotteste fyr i Nicklaes. Her på redaktionen beder vi til, at Amanda forbliver single, som hun er nu, så vi kan se hende i flere sæsoner (Foto: Kaspar Wenstrup)

Geggo - Familien fra Bryggen

Artiklen fortsætter under billedet...

30-årige Geggo venter sig endnu en pige, så lille Alba på fire år snart bliver storesøster

Den nybagte mor til to har i den grad taget over for sin mor Linse, som i mange år har siddet tungt på denne kategori. Nu er det altså op til Geggo at løfte arven og gøre resten af "Familien fra Bryggen"-holdet stolt. I den seneste sæson af det legendariske reality-hit tog Geggo hele Danmark med helt tæt på, da hun fødte datteren Sia Lily (Foto: Dan Mariegaard)

Du kan stemme på din favorit her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close