Reality Awards 2021: Nu kan du stemme på de nominerede til "Årets bedste konkurrencedrevne program"

De nominerede til Reality Awards 2021 er fundet, og her på SE og HØR afslører vi over de næste uger, de nominerede til kategorierne. Nu er turen kommet til "Årets bedste konkurrencedrevne program", og du kan stemme på din favorit i bunden af artiklen!

Vi er nu nået til de kategorier, hvor du som seer fuldstændig bestemmer, hvem der vinder! "Årets bedste konkurrencedrevne program" er én af fem kategorier, hvor vinderen kåres af seerne.

Seks programmer, hvor konkurrenceelementet er hele drivkraften, er nomineret til prisen. Alle seks nominerede har det til fælles, at de har fået seerne til at sidde på det yderste af sofaen i spænding.

Artiklen fortsætter under billedet...

Reality Awards bliver i år afviklet på en helt anderledes måde pga. coronavirus (Foto: Dan Mariegaard)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Du kan læse alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Herunder kan du se de nominerede til "Årets bedste konkurrencedrevne program":

Hell's Kitchen

Artiklen fortsætter under billedet...

Jakob Mielcke fik i den grad sat ild under "Hell's Kitchen", som endte med Elly Iseni som vinder. Foruden spændingen, omkring hvem der vandt programmet, formåede produktionen og deltaerne også at gøre "Hell's Kitchen" ekstra interessant med interne stridigheder og voldsomme skænderier (Foto: Nent Group)

Først til verdens ende

Artiklen fortsætter under billedet...

Ud fra titlen lyder "Først til verdens evne" som et af de mest udfordrende tv-formater, der overhovedet kan skabes. Og det levede i den grad op til titlen! Deltagerne blev mødt af alverdens udfordringer på deres rejse, som gjorde konkurrencen uhørt spændende (Foto: Strong Productions / TV 2)

Paradise Hotel

Artiklen fortsætter under billedet...

Jonas Ptak

Jonas Ptak viste sig at være det største taktiske geni på "Paradise Hotel", da han undgik hanekampe og pikmåleri i den seneste sæson af reality-hittet. Dramaet i Mexico viste endnu en gang, at formatet langt fra er dødt, og at danskerne i stor stil stadig vil følge med i både konkurrencen og de mange dramaer (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

Hjem til gården

Artiklen fortsætter under billedet...

Lene Beier formåede at blænde op for både drama og spænding i "Hjem til gården", hvor håbefulde danskere kæmper for at stå som den store vinder i slutningen af det populære TV 2-program (Foto: TV 2: Lotta Lemche)

Alene i vildmarken

Artiklen fortsætter under billedet...

Deltagerne blev efterladt på helt egen hånd uden at vide, hvor længe de skal overleve, før de har vundet. Alle ingredienserne til et højspændt reality-show var i den grad på plads i "Alene i vildmarken", hvor deltagerne var efterladt fuldstændig til sig selv (Foto: DR)

Nybyggerne

Artiklen fortsætter under billedet...

Mette Helena, Christian Degn og co. har leveret et brag af en sæson, som beviser at det populære TV 2-hit langt fra er ved sine dages ende. Endnu en gang kommer danskerne på fornavn med de håbefulde gør-det-selv folk, som alle håber på at vinde deres drømmehus (Foto: Aller Media DK)

Du kan stemme på din favorit her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close