Reality Awards 2021: Nu kan du stemme på de nominerede til "Årets bedste karakterdrevne program"

De nominerede til Reality Awards 2021 er fundet, og her på SE og HØR afslører vi over de næste uger, de nominerede til kategorierne. Nu er turen kommet til "Årets bedste karakterdrevne program", og du kan stemme på din favorit i bunden af artiklen!

Vi er nu nået til de kategorier, hvor du som seer fuldstændig bestemmer, hvem der vinder! "Årets bedste karakterdrevne program" er én af fem kategorier, hvor vinderen kåres af seerne.

Her finder vi seks programmer, som alle har fået danskerne til at sidde klistret til skærmen. Ikke pga. konkurrence eller den slags, men udlukkende pga. de deltagere, som har drevet programmet.

Artiklen fortsætter under billedet...

I år bliver Reality Awards afholdt på en helt anderledes måde pga. coronavirus (Foto: Dan Mariegaard)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Du kan læse alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Herunder kan du se de nominere til "Årets bedste karakterdrevne program":

Trailerpark Danmark

Artiklen fortsætter under billedet...

Mona, Fanny og alle de andre fastliggere på de danske campingpladser har fået en fast plads i danskernes hjerter efter "Trailerpark Danmark". TV 2 har ramt fuldstændig plet med de skæve eksistenser, som både kan underholde og røre seerne (Foto: TV 2)

Over Atlanten

Artiklen fortsætter under billedet...

Dette hold kendisser tog "Over Atlanten" til et højere niveau. Dplay-hittet havde alt, hvad et godt realityprogram skal have. Romance mellem Katerina Pitzner og Wafande, voldsomme skænderier og drama til søs (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fars pige

Artiklen fortsætter under billedet...

Alva Madsen (til venstre) fik en flot tv-debut i "Fars pige", hvor rigmandsdatteren skulle forsøge at overbevise seerne om, at hun er i stand til at stå på egne ben. Vi håber, at der kommer meget mere tv med Alva, for hun er simpelthen for god til på skærmen, til at "Fars pige" skal være hendes eneste optræden (Foto: Dan Mariegaard)

Ex on the Beach sæson 4

Artiklen fortsætter under billedet...

Sæson fire af "Ex on the Beach" slog for alvor fast, at knaldeprogrammet er kommet for at blive. På mange punkter har Dplay-hittet banket "Paradise Hotel" af pinden som Danmarks største realityprogram, og denne sæson kunne ikke være meget bedre. Der var drama, knald og intriger fra start til slut - præcis som det skal være (Foto: Kaspar Wenstrup)

Roomies - London Calling

Artiklen fortsætter under billedet...

Smid seks danske unge ind i en lækker villa i London og lad dem klare sig selv. Hvad kunne dog gå galt? Intet gik galt for underholdningsværdien i Zulu-hittet, som sikrede, at "Roomies" tog et skridt op ad ranglisten, når det kommer til danske realityprogrammer. Vi håber at se meget mere til Katrine, Daniel, Frederikke, Christian, Bella og Rolf i fremtiden (Foto: Thomas Laursen)

Singletown

Artiklen fortsætter under billedet...

Gamle kendinge gjorde comeback, og nye stjerner blev skabt. I et corona-tomhul i reality-Danmark bragede "Singletown" i gennem, og med en stor spand drama og kærlighed slog Teitur og co. fast, at Dplay-hittet i den grad har sin berettigelse i det danske tv-landskab (Foto: Kaspar Wenstrup)

Du kan stemme på din favorit her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close