Reality 19. november 2020

Reality Awards 2021: Her er de nominerede til "Årets bedste øjeblik"

Fredag den 15. januar løber Reality Awards 2021 af stablen i en corona-version. Nu er de nominerede til prisen "Årets bedste øjeblik" fundet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De nominerede til Reality Awards 2021 er fundet, og her på SE og HØR afslører vi over de næste uger, de nominerede til kategorierne. Nu er turen kommet til "Årets bedste øjeblik".

Hvor 2020 ikke har budt på de store opture helt generelt, har året været særdeles leveringsdygtigt, når det kommer til store øjeblikke i dansk reality-tv.

Fem øjeblikke fra reality-året er nomineret, og der er både erfarne navne og helt nye aspiranter iblandt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Reality Awards bliver i år helt anderledes, end det før har været, pga. coronavirus (Foto: Dan Mariegaard)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Du kan læse alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Herunder kan du se de nominerede til "Årets bedste øjeblik":

Didde Skjelmose - Familien fra Bryggen

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Didde fortæller, at hun er ensom.
Alle elsker Didde, og der er normalt fuld fart på og højt humør, når hun er på skærmen med sin Bryggen-familie. Derfor gjorde det ekstra stort indtryk på seerne, da Didde åbent og ærligt fortalte i programmet, at hun er ensom (Foto: Kaspar Wenstrup)

Christel Trubka og Teitur Skoubo - Singletown

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Christel og Teiturs sidste kærlighedstest i "Singletown".
Bølgerne gik helt ekstremt højt, da Teitur ikke valgte hjertet, hvilket Christel gjorde, til den sidste kærlighedstest. Efter råben, skrigen og tårer fra Christels side fik hun dog overtalt færingen til at blive sammen med hende. Men lykken varede ikke ved for reality-parret, som for nyligt meddelte, at de er gået fra hinanden (Foto: Kaspar Wenstrup)

Stephanie "Geggo" Karma Salvarli - Familien fra Bryggen

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Geggo føder i "Familien fra Bryggen".
At byde et barn velkommen til verden er stort, men når Geggo gør det for rullende kameraer i "Familien fra Bryggen" er det om muligt endnu større. Seerne blev taget med helt tæt på, da skærmtrolden fødte datteren Sia Lily, og det var altså bare tv i verdensklasse (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mick Skov - Singletown

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Mick fortæller de andre i "Singletown", at han er transkønnet.
Et er at fortælle sin familie og venner, at man ikke er, som folk er flest, men at gøre det for potentielt hele Danmark kræver et helt særligt mod. Det viste Mick i den grad, da han modigt stilte sig op foran sin roomies i "Singletown" og fortalte, at han er transkønnet (Foto: Kaspar Wenstrup)

Caroline Rigelsen og Emil Ussing - Den store Bagedyst

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

Caroline og Emil kysser i "Den store Bagedyst".
De to kage-entusiaster har ikke kun forbløffet Danmark med deres bageegenskaber. Caroline og Emil er især blevet fanfavoritter, efter de to kyssede for rullende kameraer i "Den store Bagedyst". De to turtelduer er i dag kærester og stadig lige så forelskede i hinanden, som seerne er i dem (Foto: Privat)

Sponsoreret indhold