Reality Awards 2021: Her er de nominerede til "Årets bedste newcomer"

De nominerede til Reality Awards 2021 er fundet, og her på SE og HØR afslører vi over de næste uger, de nominerede til kategorierne. Nu er turen kommet til "Årets bedste newcomer".

Her har det godt nok været mange om buddet! For der er blevet spyttet nye realitystjerner ud som bare fanden i løbet af i år.

Og det er ikke kun de klassiske topscorere som "Paradise Hotel" og "Ex on the Beach", som er repræsenteret i denne kategori.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sidste år vandt Teitur prisen som "Årets bedste newcomer", og det blev fejret med stil med Philip May. Sådan en fejring får vi med garanti ikke at se i år, hvor Reality Awards bliver helt anderledes pga. coronavirus (Foto: Dan Mariegaard)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Du kan læse alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Her er de nominerede til "Årets bedste newcomer":

Daniel Rosendal - Paradise Hotel

Artiklen fortsætter under billedet...

Enten elsker du ham, ellers elsker du at hade ham. Daniel "Lone Wolf" er i en liga for sig selv, når det kommer til at gøre indtryk på seerne. Med hans gennemtyggede tandstik, utallige skyggeboksekampe og Aquaman-tatoveringer hurtig kult blandt seerne af "Paradise Hotel". Heldigvis var det kun begyndelsen, for til næste år er Daniel med i Stjerneboksning (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

Elly Iseni - Hells Kitchen

Artiklen fortsætter under billedet...

Elly blev hurtigt en af favoritterne hos Jakob Mielcke i "Hell's Kitchen", og i finalen fik Peter ikke et ben til jorden. Elly vandt ingen popularitetspriser blandt de andre deltagere, som hun styrede med hård hånd, men til gengæld blev hun en fanfavorit og gik hele vejen i madprogrammet (Foto: Nent Group)

Mona Bribel - Trailerpark Danmark

Artiklen fortsætter under billedet...

Man skulle ikke tro det, men livet hos helårscampister er GENIALT tv. Det har Mona, som bor sammen med datteren Fanny, i den grad bevist. Med sin forkærlighed for vodka og polakker er Mona gået direkte ind i hjertet hos danskerne med sin umiddelbarhed. Vi håber inderligt, at hun finder vej fra Degnehaven campingplads til den røde løber ved Reality Awards 2021 (Foto: TV 2)

Nicklaes Johannes Olsen - Ex on the Beach

Artiklen fortsætter under billedet...

Nicklaes blev både en darling hos seerne og pigerne, da han tonede frem på skærmen i sæson fire af "Ex on the Beach". Han viste, at han ikke er bleg for at have sex på tv, og at han også kan skabe drama i den helt store skala. Noget, vi glæder os til at se mere af, når han på et tidspunkt gør sin entré i "Ex on the Beach All Stars" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Alva Madsen - Fars pige

Artiklen fortsætter under billedet...

Alva Madsen (tv) opfordrer folk til at lade være med at hamstre mad i supermarkederne.

Alva (til venstre) bragede genem lydmuren i DR3-hittet "Fars pige", hvor hun prøvede at bryde med fordommerne omkring, at en pige som hende ikke kan stå på egne ben. Om det lykkes, lader vi være op til dig at vurdere. Sikkert er det dog, at Alva er en karakter, som i den grad passer helt perfekt ind i reality-Danmark, og vi håber på at se meget mere med hende (Foto: Dan Mariegaard)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close