Reality Awards 2021: Her er de nominerede til "Årets bedste bitch fight"

De nominerede til Reality Awards 2021 er fundet, og her på SE og HØR afslører vi over de næste uger, de nominerede til kategorierne. Nu er turen kommet til "Årets bedste bitch fight".

Reality-tv er lig med drama! Det kan man ikke komme udenom, og igen i år er seerne blevet forkælet med massevis af skænderier og kontroverser.

Nu er de seks bedste bitch fights fra reality-året 2020 fundet, og selv om prisen ikke altid er den mest attraktive at vinde, så har den i den grad sin berettigelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

Reality Awards 2021 kommer til at foregå på en helt anden måde end de tidligere år (Foto: Dan Mariegaard)

Reality Awards 2021 løber af stablen fredag den 15. januar, og i år bliver det naturligvis en hel del anderledes pga. coronavirus.

Du kan læse alt om showet her:

Allerede nu kan du støtte Reality Awards og gøre klar til en kæmpe fest hjemme i stuen ved at købe en party-boks, som samtidig kan udløse en præmie til dig! Det kan du læse meget mere om på realityevent.dk.

Herunder kan du se de nominerede til "Årets bedste bitch fight":

Amanda vs. Louise - "Ex on the Beach" sæson 4

Artiklen fortsætter under billedet...

Selv om han har været hende utro, så følte Amanda Mogensen alligevel, at hun skulle forsvare ekskæresten Mikkel, da Louise Balling Jensen legede med ham i sæson fire af "Ex on the Beach". De to divaer endte i et episk skænderi, hvor de helt sikkert begge to vil udpege sig som vindere (Foto: Aller Media)

Malene/Emilie vs. Marie - Alphaeksperimentet

Artiklen fortsætter under billedet...

En masse unge mennesker proppet ind i et nyoprettet kollektiv kan kun føre til diskussioner og skænderier. Sådan var det også i "Alphaeksperimentet", da Malene og Emilie kastede sig ud i en drabelig diskussion med Marie (Foto: DR)

Jesper Vollmer vs. Wafande - Over Atlanten

Artiklen fortsætter under billedet...

Wafande var åbenbart ikke med i "Over Atlanten" for at blive venner med resten af kendisbesætningen. Musikeren flirtede løs med Katerina Pitzner, mens han formåede at gøre sig uvenner med resten af båden. Det gik især ud over kokken Jesper Vollmer, som endte i et voldsomt skænderi med den tårnhøje reggae-fyr (Foto: Aller Media)

Lenny vs. Teitur - Singletown

Artiklen fortsætter under billedet...

De to "Paradise"-vindere mødtes ikke i "Singletown", men efter Dplay-hittet kom der ondt blod mellem de to tidligere venner. Lenny mente ikke, at Teitur havde opført sig ordentligt over for Lennys ekskæreste Melina, men det kunne færingen ikke genkende. Til gengæld var det perfekt optakt til den Stjerneboksning-kamp, som aldrig bliver til noget (Foto: Aller Media)

Türker vs. Daniel og Casper - Paradise Hotel sæson 16

Artiklen fortsætter under billedet...

Bølgerne gik højt, da de tre alfahanner Türker Alici, Daniel Rosendal og Casper "Balo" bragede sammen på "Paradise Hotel". Bronuts-ejeren stod alene over for de to "brødre", og det kom der flere drabelige skænderier ud af. Også hjemme i Danmark har der været beef mellem de tre (Foto: Søren Lamberth)

Orgasmegate - Ex on the Beach sæson 4

Artiklen fortsætter under billedet...

Fakede hun, eller gjorde hun ikke? Et af de helt store dramaer af sæson fire af "Ex on the Beach" udspillede sig, efter Asbjørn Nielsen havde været en tur i kanen med Louise Balling Jensen. For "Tyren" var sikker på, at han havde givet Louise en orgasme, men det mente hun ikke. Asbjørns stolthed led et knæk, men Louise fik samtidig en overhaling af de helt store (Foto: Søren Lamberth)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close