“Prinsesser fra Blokken”-deltager er gravid

(Foto: Framegrab/DR1)

20-årige Mette Sara, der medvirkede i det første afsnit af DR3-serien ”Prinsesser på Blokken” bliver til foråret mor for første gang.

Den unge kvinde venter nemlig en lille dreng med sin kæreste, og selv om graviditeten ikke var planlagt, glæder Mette Sara og kæresten sig i allerhøjeste grad til at byde den lille ny velkommen i det nye år.

Det fortæller Mette Sara til Realityportalen.dk.

– Jeg blev så glad, fordi det var ønsket helt inde fra hjertet af. Jeg glæder mig meget til at møde vores lille baby, det er det største, der kan ske i det her liv, siger Sara Mette til Realityportalen.dk.

20-årige Mette Sara medvirkede i det første afsnit af DR3-serien ”Prinsesser på Blokken”. Her fulgte kameraerne hende, når hun snakkede om plastikbryster, mens hun forsøgte at få den perfekte og smukkeste krop ved hjælp af blandt andet solarie og tatoveringer.

Mette Sara valgte dog at trække sig efter det første afsnit.

- Jeg valgte at melde mig ud af programmet i sidste øjeblik af private årsager. Men jeg synes, at det er sejt, at pigerne tør stå frem og fortælle om deres privatliv, deres skavanker og kalde en spade for en spade samt fortælle om deres barndom. Det kræver virkelig nosser, siger hun og til Realityportalen.dk.

Se billeder fra "Prinsesser på Blokken" herunder:

Fotos fra DR3-programmet "Prinsesser fra Blokken"

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close