Nyheder14. november 2016

Vildt DR3-program! Sprøjter sig med ulovlig "sol-kur"

I "Prinsesser fra Blokken", der har premiere på DR3 mandag, afslører de medvirkende piger, at de vil gå langt for at få en brun kulør. Se et klip fra programmet her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prinsesser_fra_blokken.jpg
 DR3

Vipperne og neglene konkurrerer om at være længst i DR3s nye TV-serie "Prinsesser fra Blokken", hvor vi kommer helt tæt på en grupper piger fra Københavns Vestegn.

- De kommer fra den rå boligblok, men de kalder sig "Prinsesser". Du kender dem fra bybilledet, de solariebrune piger med falske negle og en muskelmand under armen. DR3's nye reportageserie bringer os ind bag de kunstige vipper og åbner døren til et unikt og lukket miljø, hvor skønhed kommer udefra, og hvor "Prinsesse" er en titel, der ikke kun tilhører Kongehuset. Seriens første afsnit handler om skønhed på Vestegnen. Hvor det er "in" at se fake ud, og hvor en piges make-up kan være et skjold og et våben, lyder programbeskrivelsen.

Og selv om den nye serie faktisk først har premiere mandag aften klokken 21.30, er nettet allerede nu ved at koge over af begejstring og forbløffelse for Simona, Emma Camilla og resten af pigerne.

I det første afsnit, der allerede nu kan ses på DR TV, følger vi pigernes jagt på den perfekte brune farve.

- Solkur er pigmenter, der bliver sprøjtet ind i din krop. Det er pigmenter, der gives til albinoer, som ikke kan få farve. Solkur er ikke lovligt herhjemme, fordi det ikke er testet færdigt. Men det hjælper, og det er effektivt. Men der er mange bivirkninger. Jeg tager ikke så godt imod sol, og så kan man få pigmentfejl. Og så kan man få det dårligt, lyder det fra Emma og Camilla, mens de skyder solkur i maven med en kanyle.

null

Du kan se hele programmet i aften klokken 21.30 på DR3.

Se fotos fra "Prinsesser fra Blokken":

Fotos fra DR3-programmet "Prinsesser fra Blokken"

Sponsoreret indhold