Reality12. august 2021

"Prince Charming"-fyr overfaldet: Martin Oliver slået ned efter nøgenbadning

En voldsom oplevelse udspillede sig for Martin Oliver, da han i aftes blev overfaldet på "Prince Charming"-gruppens ferie i Barcelona
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prince_charming_jonas_loevik_danmark.png
 Foto: discovery+

Det skulle være så hyggeligt. Men en sommerflirt på en bytur endte fatalt for Martin Oliver, der er på ferie med en gruppe venner fra "Prince Charming".

Efter en sjov aften i Barcelonas natteliv tog resten af fyrene hjem, mens Martin Oliver valgte at fortsætte på stranden med en britisk flirt, som han har mødt på rejsen.

- Vi gik en tur på stranden og besluttede så, at vi lige skulle ud og skinny dippe. Det var rigtig hyggeligt, fortæller Martin Oliver til SE og HØR.

Herefter tog den hede sommernat dog en drejning, som endte i en voldsom oplevelse for den 39-årige realitydeltager.

- Da vi kommer op af vandet, er vores lommer tømt for telefoner og punge. Så jeg løber efter en kvinde, der går længere oppe ad stranden, forklarer Martin Oliver.

Og her går det helt galt for den uheldige københavner.

- Jeg løber langs en mur på stranden for at få fat i kvinden, men da jeg når til slutningen af muren, står der en på lur og slår mig i baghovedet med en ukendt genstand, så jeg besvimer, fortæller Martin Oliver om den ubehagelige hændelse.

Kort efter kommer "Prince Charming"-charmøren dog til sig selv ved, at hans britiske flirt rusker i ham og spørger, om han er okay - men gerningsmanden er forsvundet.

Parret fik herefter fat i en taxa og kom hjem til flirtens veninde, der betalte og lånte sin telefon ud.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prince-charming-dk_60dc14d1d2ffe_0.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Martin Oliver var blandt de sidste fire i "Prince Charming" på Discovery+. Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

- Men først blev vi faktisk stoppet af politiet, fordi der er udgangsforbud. De forbarmede sig dog heldigvis over os og viste forståelse, siger Martin Oliver, der har sår på hænder, ben, knæ og fødder efter faldet.

- Jeg har også megaondt i baghovedet, hvor jeg har fået en bule fra hvad end det var, jeg blev slået med. Men jeg er okay. Jeg kan godt godt mærke, at jeg reagerer. Det var en voldsom oplevelse, fortæller realitydeltageren, der heldigvis blev taget godt imod af vennegruppen fra "Prince Charming".

- De stod alle sammen klar til at tage imod mig, og der begyndte jeg at tude. Jeg kan også godt mærke, at jeg er på grænsen til det nu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pc_gruppe_barcelona.jpg
 Foto: Privat

Martin Oliver var "cool", indtil han kom hjem til vennerne fra "Prince Charming". Foto: Privat

Var det hatecrime?

I dag er Martin Oliver på vej ned på den lokale politistation for at anmelde tyveriet og overfaldet. I den forbindelse har han og vennerne overvejet, om det er en hatecrime, han er blevet udsat for.

- Han har ret sikkert set, at vi var to mænd, der nøgenbadede på stranden, men jeg ved ikke, om han slog mig ned, fordi jeg løb efter ham, eller fordi jeg er homoseksuel, siger han.

Selv om det var en voldsom oplevelse, er den dog ikke så skidt, at den ikke var godt for noget. Martin Oliver planlægger i hvert fald at få kontakt til den britiske mand igen, så de kan mødes.

- Ham skal jeg se igen. Han er rigtig sød, og der var en gnist. Selv om det bare er en sommerflirt. Men det skal jo ikke være helt spildt.

Til slut maner københavneren for alvor alle rygter om en romance mellem ham og meddeltageren Amir til jorden:

- Nej, nu stopper I. Der er ikke sket noget mellem os. Jeg kunne være hans far!

null

Sponsoreret indhold