Reality30. maj 2021

Martin Oliver afslører: Har også datet Prince Charmings roomie

Martin Oliver har ikke kun en fortid med "Prince Charming" selv, men også med Jonas Løviks' ven og roomie. Faktisk var han sammen med roomien få dage før sin date med Jonas.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh_dis_pc_martin_oliver_003.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Det var en akavet date, Martin Oliver havde med Jonas Løvik, da de to så hinanden for seks år siden. På en gåtur mødte de nemlig en mand, de begge kendte:

Det var Jonas' roomie, som Martin Oliver havde været sammen med kun to uger tidligere.

- Du er den første, der spørger, så jeg har ikke rigtig sagt det til nogen. Jeg var ude at date en anden fyr cirka 14 dage inden. Og vi hyggede, og det var dejligt, fortæller Martin Oliver til SE og HØR og fortsætter:

- Homoverdenen er jo lille. Så da jeg er på date med Jonas, og vi kommer gående ved Torvehallerne, er der en, der hilser på os begge to. Og jeg tænker: ”Det var da mærkeligt”. Men så er det Jonas’ roomie. Så jeg vidste ikke, at Jonas, som jeg var på date med, boede sammen med ham, som jeg liiige …

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_pc_opt2_017.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Martin Oliver har en fortid med "prinsen" i det nye datingprogram. Foto: Krestine Havemann/Discovery

Var du sammen med Jonas dengang, eller var I kun på date?

- Vi var bare på date.

Men du var sammen med roomien?

- ... ja.

Hverken Jonas eller Martin Oliver kontaktede den anden efter daten, og de er enige om, at de ikke ved, hvorfor. For nu seks år senere, hvor de er mødtes igen i datingprogrammet "Prince Charming", er de stadig interesserede i hinanden.

- Vi synes faktisk begge to, det er underligt, at vi ikke har skrevet til hinanden efterfølgende, for vi havde stadig en tiltrækning til hinanden. Vi er måske bare hurtige på aftrækkeren, hvis der er noget, som er en ”fejl” ved den anden. Men jeg kan ikke sætte fingeren på, hvad det skulle være.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_pc_opt2_058_1.jpg
 Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark

Martin Oliver fik første slips i ceremonien. Foto: Krestine Havemann/Discovery

Martin Oliver er først i tvivl om, hvorvidt han har et forspring, da han træder ind i datingshowet og ser, at han kender Jonas Løvik på forhånd.

- De andre deltagere har travlt med hele tiden at fortælle mig, at jeg har en fordel. Men jeg taler det lidt ned, for det ved de jo ikke, om jeg har, fortæller Martin Oliver.

- Det var seks år siden, vi havde set hinanden, da jeg kom ind i programmet. Jeg tænkte ”mine dage er talt”, men så fik jeg et slips.

Da Martin Oliver fik et slips i første afsnits afsluttende slipseceremoni, vidste han, at nu var der grund til at give den gas.

- Jeg blev endda kaldt op som den første. Der begyndte programmet for alvor for mig, siger han.

Se, hvordan Martin Oliver klarer sig i kampen om Jonas' hjerte i "Prince Charming" på Discovery+.

Sponsoreret indhold