Reality4. marts 2024

Philip og Simones hårde start: Alle dæmonerne væltede frem

I dag har de skabt deres helt ege kernefamilie, men starten på forholdet var alt andet end rosenrød for Philip May og Simone Hvenegaard
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" ser Philip May tilbage på den turbulente start, han og Simone Hvenegaard fik på deres forhold.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: PHILIP MAY ÅBNER OP OM KOKAINMISBRUG

Fra forelsket "Paradise"-par til forældre med eget hus og snart to børn. Philip May og Simone Hvenegaard har trodset kærlighedsforbandelsen, som hviler over tv-kendisser, der forelsker sig for rullende kameraer.

Men det betyder ikke, at der ikke har været bump på vejen for de to paradisoer. For det har der været.

I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" kigger Philip tilbage på forholdets spæde start, hvor han og Simone faktisk endte med at gå fra hinanden. Du kan høre hele afsnittet her:

- Det er vanvittigt at tænke på. Det var meget turbulent i starten, for det er nemt nok at blive forelsket i et program, men så kommer alle vanskelighederne, når man kommer hjem, siger Philip og uddyber:

- Det var der, alle dæmonerne kom. Hun så den ene Philip, og så så hun den anden Philip, da vi kom hjem.

Philip May, Simone Hvenegaard
Trods udfordringer i forholdet har Philip og Simone holdt sammen. I dag er de forældre til sønnen Vilmar, og til august melder lillesøster sin ankomst.
 Foto: Søren Jul Lamberth

De dæmoner, der kom frem, fortæller Philip også om i "Sladderministeriet". Det handler især om det kokainmisbrug, han havde udviklet efter flere voldsomme år og oplevelser i militæret.

- Jeg var ikke klar til at erkende alle de problemer, jeg havde. Jeg var ikke engang sikker på dem selv. Jeg kunne ikke stoppe med mit misbrug. Hun opdagede mig i det, og jeg løj om det, indrømmer Philip.

I dag er Philip kommet sit misbrug til livs, og han og Simone har sammen sønnen Vilmar, som til august bliver storesøster til en lille pige.

Realitylegenden er lykkelig for, at han og Simone er endt så godt et sted, når man tænker på, hvordan det så ud i forholdets spæde begyndelse i 2017, hvor de både fandt sammen og efterfølgende gik fra hinanden.

- Det er jo fantastisk, at vi står der, hvor vi står i dag, men det var også en meget skamfuld periode. Jeg kan se på mig selv, at jeg har det ikke godt, siger Philip og referer til den video, du kan se i indslaget øverst i artiklen.

- Jeg elsker hende for, at hun har været min evige støtte og har været så forstående og ikke bare har sparket mig ud alle de gange, tilføjer han.

Se det hele i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold